Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
kyrätulli Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Syy 2014 Viestejä: 694
|
Lähetetty: 14.01.2019 11:17 Viestin aihe: |
|
|
Eilen meni valkohännän maksaa muussin ja sipulin kera, tänään talvinen peura- kaalipata borts- tvistillä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vonnegut Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Jou 2008 Viestejä: 896 Paikkakunta: Länsrannikko
|
Lähetetty: 14.01.2019 15:57 Viestin aihe: |
|
|
Rusakkosoossia,
Vieterikinttu on niitä otuksia joitten maku ei jää alakynteen reilummallakaan ryydityksellä. Sweet chili on tässä lähtökohtana perinnepoikkeavalle maustamiselle.
Niin ja riisin kanssa, ei perunan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 14.01.2019 15:59 Viestin aihe: |
|
|
Rusakko on erinomainen eväs. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
metsiäinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Tam 2014 Viestejä: 173
|
Lähetetty: 14.01.2019 17:03 Viestin aihe: |
|
|
Samaa mieltä vonnen kans..hyvää on! Eilen tein rusakkopataa myös. Eksyipä pataan pala hirveäkin. Mausteina mm cayennepippuri. Chiliä hiukan vielä vältän, kun sitten ei lapselle maistu. Meillä käytetään padoissa reippaasti myös juureksia sekä tomaattia. Riisi sopii mainiosti padan kanssa. Kaikille maistui. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 19.01.2019 18:07 Viestin aihe: |
|
|
Hirven paahtopaistia, peruna-porkkanapaistos, tuoresalaatti ja konjakkikastike. Oma vinegretti salaatille.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34961
|
Lähetetty: 19.01.2019 18:11 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenlihakaalilaatikkoa höysteineen, rvan pieteetillä leivinuunissa valmistamaa, uskomattoman hyvää jota vetää niin kauan kuin käsi jaksaa suuhun nostaa. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
petsupaa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Lok 2008 Viestejä: 491 Paikkakunta: Helvetistä länteen
|
Lähetetty: 19.01.2019 21:22 Viestin aihe: |
|
|
Hirven paahtopaistia roseena, valkosipuliperunoita, suklaachilikastikkeella, lisäkkeenä herkkutatteja kermassa ja vokattuja kasviksia. Hyvin upposi. _________________ Märkä pyyhe on kuin täyteen räitty nenäliina. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 20.01.2019 18:40 Viestin aihe: |
|
|
Vähän jäi tuota hirven paahtopaistia, niin loput meni paahdetun ciabattan päällä... päälle voita, tuorejuustoa, paahtopaistia, vähän vihreää ja sitruunainen vinegretti. Aika muikeaa _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 20.01.2019 22:11 Viestin aihe: |
|
|
Padassa haudutettuja hirven potkakiekkoja. Oli todella onnistunut pata. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 09.02.2019 21:16 Viestin aihe: |
|
|
Quesadilla hirven jauhelihalla, menee heittämällä jatkoon
Jonkinlainen ylimalkainen ohjekin:
http://www.kettunet.com/moosedilla/ _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jyrkkä D Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Lok 2008 Viestejä: 5962
|
Lähetetty: 09.02.2019 21:41 Viestin aihe: |
|
|
Kaalisoppaa peuran paistista. Oikein hyvää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pikkuhornet Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Maa 2008 Viestejä: 2524
|
Lähetetty: 09.02.2019 22:48 Viestin aihe: |
|
|
Merimiespihviä hirvestä. Aivan mahtavan hyvää. Lisukkeena vielä puolukkahillo ja soijakastike- mauste. ...aaaaah. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hOLIC Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Tam 2013 Viestejä: 760 Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 10.02.2019 03:00 Viestin aihe: |
|
|
Kauriin sisä- ja ulkofilettä sekä ribsejä. Lisäksi omatekoset lohkoperunat. Oli suun myötästä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 16.02.2019 18:48 Viestin aihe: |
|
|
Savuinen hirvenjauhelihakeitto, valkosipuli-timjamikrutonki, cremefraiche ja sellerinlehteä. Savuisuus tehty palvaamosta
tulleen palvipeuran pinnasta kuorituilla savulastuilla, joita haudutettu hetki liemessä.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jyrkkä D Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Lok 2008 Viestejä: 5962
|
Lähetetty: 16.02.2019 19:36 Viestin aihe: |
|
|
Rusakkopata porisee. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|