OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

EU aikoo kieltää itselataavat aseet!
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 158, 159, 160  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Deereman
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Mar 2010
Viestejä: 626

LähetäLähetetty: 15.06.2016 19:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jbear kirjoitti:
vasuri kirjoitti:
Jbear, joku BARin omistaja osaa varmaan vastata paremmin, mutta niissähän lipas on tavallaan kiinni pohjalevyssä, joka käännetään auki ja sitten lipas joko täytetään tai irrotetaan. Tähän rakenteeseen ei alkuperäistä pidempää lipasta voi laittaa.


Läppä auki, lipas irti ja isompi lipas paikoilleen ja jättää läpän auki.

Millä se lipas pysyy kiinni? Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RautaKoira
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Hei 2014
Viestejä: 87

LähetäLähetetty: 15.06.2016 22:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tässä oli hyvin koottuna komission kieroilut:

Lainaus:
KOMISSION MYTOMANIA - KOMISSION 7 VALKOISTA VALHETTA
Komissio on esittänyt 7 likaista valhetta 91/477 direktiivistä.
1. Komissio on laajasti kuunnellut sidosryhmiä.
2. Komissio on huomioinut näiden sidosryhmien mielipiteet
3. Laillisilla aseenomistajilla on yhteyksiä Pariisin ja Brysselin iskujen toteuttaneiden terroristien välillä
4. Aseet kulkeutuvat asekeräilijöiltä terroristeille
5. Jotkut aseet ovat vaarallisempia kuin toiset, koska niiden ulkonäkö muistuttaa sarjatuliaseita
6. Ehdotus perustuu kolmeen tutkimukseen, josta Euroopan komissio on arvioinut säädökset ampuma-asedirektiiviin.
7. Laillisilla aseilla on tapettu yli 100000 ihmistä EU:ssa ja 500000 ampuma-asetta on kadonnut.

Vilkaistaampa näitä hieman tarkemmin:
1. Komissio on laajasti kuunnellut sidosryhmiä:
Komissaari Bienkowska ”unohti” sopivasti mainita vastauksessa välikysymykseen, että komissio sivuutti neljän viikon aikajakson, jonka aikana sidosryhmiä olisi pitänyt kuulla. Sidosryhmiä ei ole kuultu nykyisestä ehdotuksesta. Eräs edustaja kysyi lokakuussa 2015 työryhmän johtajalta Mr. Fabio Marinilta onko niillä huhuilla perää, joiden mukaan olisi tarkoitus kieltää puoliautomaattikiväärit ja aseiden etämyynti. Hän kiisti asian suoraan ja sanoi, että tällaisia toimenpiteitä ei ole harkinnassa. Komissio julkaisi nykyisen direktiiviehdotuksen 18. marraskuuta 2015 vain muutama päivä Pariisin terroristi hyökkäyksen jälkeen. Ehdotuksen laatiminen oli jatkunut jo kuukausia taustalla ja Marini tiesi tarkalleen mitä se sisälsi. Firearms Unitedia ei ole kuultu asiassa, vaikka se jäsenjärjestöinen edustaa yli 12 miljoonaa eurooppalaista ampumaurheilijaa, metsästäjää, asekeräilijää ja reserviläistä.

2. Komissio on huomioinut eri sidosryhmien mielipiteet:
Keitä sitten kuultiin asedirektiivin osalta? Komissaari Bienkowska unohti jälleen mainita, ne kansalaisjärjestöt, joita oli kuultu – nämä ovat pääasiassa asevastaisia lobbausryhmiä (Saferworld, jne), joiden tavoitteena on kieltää laillinen aseiden omistaminen siviileiltä. Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, mutta Firearms United ei voi hyväksyä mallia jossa kuullaan vain organisaatioita, jotka edustavat vain tiettyä näkökantaa. On olemassa myös vanhempia tutkimuksia koskien asedirektiiviä ja komissio on käyttänyt näitä perusteluna toimilleen.
Komission oli pakko antaa lista kuulluista sidosryhmistä ja ne tutkimukset joihin direktiiviehdotus perustuu sen jälkeen kun Firearms United teki asiasta kantelun oikeusasiamiehelle (2027/2015). Joukosta löytyi toki edustajamme: ”Private Finnish shooter”.

Asedirektiivin taustalla on itseasiassa kolme tutkimusta vuosilta 2012-2014 ja niissä on vaikutusanalyysi – mutta Firearms Unitedin tutkittua asiaa kävi ilmi, että näistä kolmesta tutkimuksesta yksikään ei suositellut aserajoituksia vaan deaktivointistandardien yhtenäistämistä, replika-aseiden muunnettavuuden tutkimista, tietojen vaihdon parantamista.
Yksikään tutkimus ei millään tavalla sivunnut ”vaarallisten puoliautomaattiaseiden” kieltoa, lipasrajoituksia tai määräaikaisia lupia.
Näissä tutkimuksissa oli haastateltu seuraavia Suomalaisia tahoja:

Private Finnish shooter
Oy Asenetti Finland Ab
Gun Dealers association
Teuvo Louhisola Oy
J&P Raunion Automaatit Oy
FESAC - Asekauppiaiden Liitto Ry

Firearms United oli yhteydessä näihin tahoihin (poislukien toki tuo Private Finnish Shooter, koska hänen jäljittämiseensä meidän rajalliset resurssimme eivät riittäneet), ja yksikään tavoitetuista tahoista ei muista mitään kysymyksiä aserajoituksista, määräaikaisista luvista tai lipasrajoituksista.
Tämä ei toki ole ihme – nehän vedettiin hihasta Pariisin tapahtumien jälkeen.

3. Laillisilla aseenomistajilla on yhteyksiä Pariisin ja Brysselin iskujen toteuttaneiden terroristien välillä:
Komissaari Bienkowska antaa ymmärtää, että jotkut Pariisin ja Brysselin terroristien käyttämistä aseista liittyisivät jotenkin ammunnan harrastajiin. Kun häneltä kysyttiin todisteita, hän vaikeni. Miksi?
Koska terroristien käyttämillä automaattiaseilla ja harrastajien kalustolla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Terroristit hankkivat aseensa pimeiltä markkinoilta ja iskuissa käytetyt aseet jo käytännössä siviileiltä kiellettyjä. Vapaa liikkuvuus mahdollistaa laittomien aseiden tulvan EU:hun entisestä Jugoslaviasta. Myös viimeaikaisissa terrori-iskuissa käytetyt aseet olivat peräisin entisiltä kriisialueilta.
Lisätietoa: https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/photos/a.586837041482764.1073741828.584764451690023/640805069419294/?type=3&theater
https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/photos/a.586837041482764.1073741828.584764451690023/630622630437538/?type=3&theater

4. Aseet kulkeutuvat asekeräilijöiltä terroristeille:
Komissio hyökkäsi aiheettomasti myös asekeräilijöitä vastaan. He ”lainasivat valikoiden” Interpolin tietoja ja väittivät, että keräilijät välittävät ampuma-aseita rikollisille ja terroristeille, vaikka todisteita tälläisestä toiminnasta ei ollut. Väärät syytökset hylättiin keräilijöitä kohtaan. Keräilijöiden yhteisöt ovat valittaneet tästä kohtelusta EU:n oikeusasiamiehelle.
Lisätietoa löydät täältä:
https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/photos/a.586837041482764.1073741828.584764451690023/624563817710086/?type=3&theater

5. Jotkut aseet ovat vaarallisempia kuin toiset, koska niiden ulkonäkö muistuttaa sarjatuliaseita:
Komissio ehdotti aluksi myös kieltoa puoliautomaattikivääreille, koska ne muistuttavat ulkonäöltään automaattiaseita. Myöhemmin kriteerit muuttuivat koskemaan teknisiä aseiden ominaisuuksia kuten lipaskapasiteettia.
Tälläistä kieltoa ei voi minkään tilaston nojalla perustella ja mikäli vaikutusanalyysi olisi tehty niin tiedettäisiin että tästä aiheutuu suuret negatiiviset vaikutukset niin talouteen, sidosryhmiin kuin kansallisten viranomaistenkin toimintaan.
Komissaari Bienkowska toistaa valheen tarvittaessa, mutta ei tarjoa todisteita niitä kysyttäessä. Hän ei myöskään kerro, että vastaavaa kieltoa on yritetty tätä ennen sekä Saksassa että USA:ssa. Kiellot on molemmissa maissa sittemmin kumottu, koska niillä ei ollut toivottuja vaikutuksia.

6. Ehdotus perustuu kolmeen tutkimukseen, josta Euroopan komissio on arvioinut säädökset ampuma-asedirektiiviin:
Komissio väittää, että direktiivin vaikutukset harrastajiin ja elinkeinoharjoittajiin on tehty ja ne perustuvat kolmeen kyselytutkimukseen. Kuten yllä mainitsimme, näissä kolmessa tutkimuksessa tutkitaan aseiden merkintää, jäljitettävyyttä, deaktivointia sekä starttiaseita ja ainoastaan niiden osalta suositellaan toimenpiteitä.
Yksikään tutkimus EI suosittele komission ehdottamia kieltoja eikä rajoituksia. Näiden vaikutuksia ei ole analysoitu, eikä vaikutusanalyysiä näiden "lisäysten" kohdalta ole tehty.
Eli kerrataanpa vielä kerran: Firearms Unitedin valitus EU:n oikeusasiamiehelle (2027/2015) pakotti komission edustajat jakamaan nämä tutkimukset Firearms Unitedin kanssa. Firearms United sai käsiinsä myös listat elinkeinonharjoittajista, jotka olivat osallistuneet tutkimukseen, eikä kukaan heistä muistanut, että heidän mielipidettään koskien näitä kieltoja olisi kysytty.

7. Laillisilla aseilla on tapettu yli 100000 ihmistä EU:ssa ja 500000 ampuma-asetta on varastettu:
Komissaari Bienkowska totesi 27.3.2016 IMCO:n edessä, että yli 100000 ihmistä on tapettu laillisilla ampuma-aseilla viimeisen kymmenen vuoden aikana Euroopassa. Todellisuudessa vain 1500 tapauksessa laillinen ase oli rikoksen tekovälineenä ja 8500 tapauksessa ase oli laiton.
Toinen väite on, että yli 500000 laillista ampuma-asetta olisi kadonnut – unohtaen toki mainita että aseita ei varastattu harrastajilta vaan kyse oli asevalmistajien virheistä inventoinnissa (inventory loss).

Viimeiseksi yksi pieni kysymys, jonka jokainen harrastaja voi kysyä itseltään: Voitko luottaa lakiin joka perustuu valheisiin?

https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jbear
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 5524

LähetäLähetetty: 16.06.2016 00:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Deereman kirjoitti:
Jbear kirjoitti:
vasuri kirjoitti:
Jbear, joku BARin omistaja osaa varmaan vastata paremmin, mutta niissähän lipas on tavallaan kiinni pohjalevyssä, joka käännetään auki ja sitten lipas joko täytetään tai irrotetaan. Tähän rakenteeseen ei alkuperäistä pidempää lipasta voi laittaa.


Läppä auki, lipas irti ja isompi lipas paikoilleen ja jättää läpän auki.

Millä se lipas pysyy kiinni? Rolling Eyes


jos tuo on se suurin ongelma (eikä koloa salvalle löydä)niin vaikka nippusiteellä ja jeessusteipillä liipasinkaaresta.
_________________
The worst Part of Cencorship is *** !
Ei kaikkien arvitse olla idiootteja. Riittää ku enemmistö o -> demokrtia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13004

LähetäLähetetty: 16.06.2016 06:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja koska Lee-Enfieldeistä (TT2 pulttilukko) on tehty pikakiväärejä niin kaikki TT2:t luokitellaan jatkossa A-luokan konekivääreiksi ja metsästää saa jatkossa vain jousella ja nuolela. Smile

BTW 10ptr lipasta ei ole ehdotettu kiellettäväksi vaan vasta sitä isommat kiväärinlippaat (keskisytytteiset).
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JukkaPekka



Liittynyt: 26 Hel 2016
Viestejä: 6

LähetäLähetetty: 16.06.2016 13:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

RautaKoira kirjoitti:
Tässä oli hyvin koottuna komission kieroilut:

Lainaus:
KOMISSION MYTOMANIA - KOMISSION 7 VALKOISTA VALHETTA
Komissio on esittänyt 7 likaista valhetta 91/477 direktiivistä.
1. Komissio on laajasti kuunnellut sidosryhmiä.
2. Komissio on huomioinut näiden sidosryhmien mielipiteet
3. Laillisilla aseenomistajilla on yhteyksiä Pariisin ja Brysselin iskujen toteuttaneiden terroristien välillä
4. Aseet kulkeutuvat asekeräilijöiltä terroristeille
5. Jotkut aseet ovat vaarallisempia kuin toiset, koska niiden ulkonäkö muistuttaa sarjatuliaseita
6. Ehdotus perustuu kolmeen tutkimukseen, josta Euroopan komissio on arvioinut säädökset ampuma-asedirektiiviin.
7. Laillisilla aseilla on tapettu yli 100000 ihmistä EU:ssa ja 500000 ampuma-asetta on kadonnut.

Vilkaistaampa näitä hieman tarkemmin:
1. Komissio on laajasti kuunnellut sidosryhmiä:
Komissaari Bienkowska ”unohti” sopivasti mainita vastauksessa välikysymykseen, että komissio sivuutti neljän viikon aikajakson, jonka aikana sidosryhmiä olisi pitänyt kuulla. Sidosryhmiä ei ole kuultu nykyisestä ehdotuksesta. Eräs edustaja kysyi lokakuussa 2015 työryhmän johtajalta Mr. Fabio Marinilta onko niillä huhuilla perää, joiden mukaan olisi tarkoitus kieltää puoliautomaattikiväärit ja aseiden etämyynti. Hän kiisti asian suoraan ja sanoi, että tällaisia toimenpiteitä ei ole harkinnassa. Komissio julkaisi nykyisen direktiiviehdotuksen 18. marraskuuta 2015 vain muutama päivä Pariisin terroristi hyökkäyksen jälkeen. Ehdotuksen laatiminen oli jatkunut jo kuukausia taustalla ja Marini tiesi tarkalleen mitä se sisälsi. Firearms Unitedia ei ole kuultu asiassa, vaikka se jäsenjärjestöinen edustaa yli 12 miljoonaa eurooppalaista ampumaurheilijaa, metsästäjää, asekeräilijää ja reserviläistä.

2. Komissio on huomioinut eri sidosryhmien mielipiteet:
Keitä sitten kuultiin asedirektiivin osalta? Komissaari Bienkowska unohti jälleen mainita, ne kansalaisjärjestöt, joita oli kuultu – nämä ovat pääasiassa asevastaisia lobbausryhmiä (Saferworld, jne), joiden tavoitteena on kieltää laillinen aseiden omistaminen siviileiltä. Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, mutta Firearms United ei voi hyväksyä mallia jossa kuullaan vain organisaatioita, jotka edustavat vain tiettyä näkökantaa. On olemassa myös vanhempia tutkimuksia koskien asedirektiiviä ja komissio on käyttänyt näitä perusteluna toimilleen.
Komission oli pakko antaa lista kuulluista sidosryhmistä ja ne tutkimukset joihin direktiiviehdotus perustuu sen jälkeen kun Firearms United teki asiasta kantelun oikeusasiamiehelle (2027/2015). Joukosta löytyi toki edustajamme: ”Private Finnish shooter”.

Asedirektiivin taustalla on itseasiassa kolme tutkimusta vuosilta 2012-2014 ja niissä on vaikutusanalyysi – mutta Firearms Unitedin tutkittua asiaa kävi ilmi, että näistä kolmesta tutkimuksesta yksikään ei suositellut aserajoituksia vaan deaktivointistandardien yhtenäistämistä, replika-aseiden muunnettavuuden tutkimista, tietojen vaihdon parantamista.
Yksikään tutkimus ei millään tavalla sivunnut ”vaarallisten puoliautomaattiaseiden” kieltoa, lipasrajoituksia tai määräaikaisia lupia.
Näissä tutkimuksissa oli haastateltu seuraavia Suomalaisia tahoja:

Private Finnish shooter
Oy Asenetti Finland Ab
Gun Dealers association
Teuvo Louhisola Oy
J&P Raunion Automaatit Oy
FESAC - Asekauppiaiden Liitto Ry

Firearms United oli yhteydessä näihin tahoihin (poislukien toki tuo Private Finnish Shooter, koska hänen jäljittämiseensä meidän rajalliset resurssimme eivät riittäneet), ja yksikään tavoitetuista tahoista ei muista mitään kysymyksiä aserajoituksista, määräaikaisista luvista tai lipasrajoituksista.
Tämä ei toki ole ihme – nehän vedettiin hihasta Pariisin tapahtumien jälkeen.

3. Laillisilla aseenomistajilla on yhteyksiä Pariisin ja Brysselin iskujen toteuttaneiden terroristien välillä:
Komissaari Bienkowska antaa ymmärtää, että jotkut Pariisin ja Brysselin terroristien käyttämistä aseista liittyisivät jotenkin ammunnan harrastajiin. Kun häneltä kysyttiin todisteita, hän vaikeni. Miksi?
Koska terroristien käyttämillä automaattiaseilla ja harrastajien kalustolla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Terroristit hankkivat aseensa pimeiltä markkinoilta ja iskuissa käytetyt aseet jo käytännössä siviileiltä kiellettyjä. Vapaa liikkuvuus mahdollistaa laittomien aseiden tulvan EU:hun entisestä Jugoslaviasta. Myös viimeaikaisissa terrori-iskuissa käytetyt aseet olivat peräisin entisiltä kriisialueilta.
Lisätietoa: https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/photos/a.586837041482764.1073741828.584764451690023/640805069419294/?type=3&theater
https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/photos/a.586837041482764.1073741828.584764451690023/630622630437538/?type=3&theater

4. Aseet kulkeutuvat asekeräilijöiltä terroristeille:
Komissio hyökkäsi aiheettomasti myös asekeräilijöitä vastaan. He ”lainasivat valikoiden” Interpolin tietoja ja väittivät, että keräilijät välittävät ampuma-aseita rikollisille ja terroristeille, vaikka todisteita tälläisestä toiminnasta ei ollut. Väärät syytökset hylättiin keräilijöitä kohtaan. Keräilijöiden yhteisöt ovat valittaneet tästä kohtelusta EU:n oikeusasiamiehelle.
Lisätietoa löydät täältä:
https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/photos/a.586837041482764.1073741828.584764451690023/624563817710086/?type=3&theater

5. Jotkut aseet ovat vaarallisempia kuin toiset, koska niiden ulkonäkö muistuttaa sarjatuliaseita:
Komissio ehdotti aluksi myös kieltoa puoliautomaattikivääreille, koska ne muistuttavat ulkonäöltään automaattiaseita. Myöhemmin kriteerit muuttuivat koskemaan teknisiä aseiden ominaisuuksia kuten lipaskapasiteettia.
Tälläistä kieltoa ei voi minkään tilaston nojalla perustella ja mikäli vaikutusanalyysi olisi tehty niin tiedettäisiin että tästä aiheutuu suuret negatiiviset vaikutukset niin talouteen, sidosryhmiin kuin kansallisten viranomaistenkin toimintaan.
Komissaari Bienkowska toistaa valheen tarvittaessa, mutta ei tarjoa todisteita niitä kysyttäessä. Hän ei myöskään kerro, että vastaavaa kieltoa on yritetty tätä ennen sekä Saksassa että USA:ssa. Kiellot on molemmissa maissa sittemmin kumottu, koska niillä ei ollut toivottuja vaikutuksia.

6. Ehdotus perustuu kolmeen tutkimukseen, josta Euroopan komissio on arvioinut säädökset ampuma-asedirektiiviin:
Komissio väittää, että direktiivin vaikutukset harrastajiin ja elinkeinoharjoittajiin on tehty ja ne perustuvat kolmeen kyselytutkimukseen. Kuten yllä mainitsimme, näissä kolmessa tutkimuksessa tutkitaan aseiden merkintää, jäljitettävyyttä, deaktivointia sekä starttiaseita ja ainoastaan niiden osalta suositellaan toimenpiteitä.
Yksikään tutkimus EI suosittele komission ehdottamia kieltoja eikä rajoituksia. Näiden vaikutuksia ei ole analysoitu, eikä vaikutusanalyysiä näiden "lisäysten" kohdalta ole tehty.
Eli kerrataanpa vielä kerran: Firearms Unitedin valitus EU:n oikeusasiamiehelle (2027/2015) pakotti komission edustajat jakamaan nämä tutkimukset Firearms Unitedin kanssa. Firearms United sai käsiinsä myös listat elinkeinonharjoittajista, jotka olivat osallistuneet tutkimukseen, eikä kukaan heistä muistanut, että heidän mielipidettään koskien näitä kieltoja olisi kysytty.

7. Laillisilla aseilla on tapettu yli 100000 ihmistä EU:ssa ja 500000 ampuma-asetta on varastettu:
Komissaari Bienkowska totesi 27.3.2016 IMCO:n edessä, että yli 100000 ihmistä on tapettu laillisilla ampuma-aseilla viimeisen kymmenen vuoden aikana Euroopassa. Todellisuudessa vain 1500 tapauksessa laillinen ase oli rikoksen tekovälineenä ja 8500 tapauksessa ase oli laiton.
Toinen väite on, että yli 500000 laillista ampuma-asetta olisi kadonnut – unohtaen toki mainita että aseita ei varastattu harrastajilta vaan kyse oli asevalmistajien virheistä inventoinnissa (inventory loss).

Viimeiseksi yksi pieni kysymys, jonka jokainen harrastaja voi kysyä itseltään: Voitko luottaa lakiin joka perustuu valheisiin?

https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/


Pitää tässä kysyä, jos foorumilta sattuisi löytymään tietäjiä, asettaako EU:n perussopimukset tai muut sopimukset, kuten ihmisoikeussopimus, mitään vaatimuksia direktiivien ja muun lainsäädännön laadulle? Eli löytyisikö sitä kautta perusteita haastaa ja kaataa tätä direktiiviä tarvittaessa EY-tuomioistuimessa? Muistaakseni jotain direktiiviä tämä kohtalo kohtasi jonkin aikaa takaperin.
_________________
-JP
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13004

LähetäLähetetty: 16.06.2016 23:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ongelmana on se, että samat poliitikot, jotka haluavat esim. kieltää jotain direktiivillä, tekevät myös muutkin lait ja säännöt.-> EUlla ei ole perustuslakituomioistuinta joka voisi todeta esim. EU Komissiolle että "Nyt loppui pelleily ja seuraavasta yrityksestä tulee sitten suoraan ehdotonta vankeutta, oletteko ymmärtäneet."

Olisi kiva jos tällainen instanssi olisi mutta ei kai nyt poliitikot niin tyhmiä ole että itselleen käsirautoja laittaisivat.

Koska tämä ehdotuskin koko ajan muuttuu niin ei siihen pystyisi edes perutuslakituomioistuin ottamaan kantaa ennen kuin lopullinen versio on valmis.

Ei tätä direktiiviä muotoseikoilla kaadeta. Jos sen voisi kaataa muotoseikoilla niin se olisi varmaan jo tehty. Esimerkiksi 7kk 16pv Pariisin iskun jälkeen EI VIELÄKÄÄN MISTÄÄN EU KOMISSION ASELAKIDIREKTIIVIEHDOTUKSESTA OLE TEHTY ENSIMMÄISTÄKÄÄN VAIKUTTAVUUSARVIOTA.

EU Parlamentin pitäisi ilmoittaa että eivät ota edes käsittelyyn esitystä josta puuttuu vaikuttavuusarviointi. Eivät vaan ole näin vielä sanoneet. Slovakia tai Malta saattaa sen kuitenkin vielä tehdä kun Hollannin piliviveikot jäävät puheenjohtajanpallilta pois.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 17.06.2016 02:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Arrow
_________________
Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli


Viimeinen muokkaaja, Usko Eevertti Luttinen pvm 26.06.2016 19:57, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13004

LähetäLähetetty: 17.06.2016 09:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Usko Eevertti Luttinen kirjoitti:
Ei koske minua, koska lopetin laintulkinnan..


Ja kerroit sen meille muille koska......
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapsakansa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Hei 2010
Viestejä: 1931
Paikkakunta: Gone America

LähetäLähetetty: 17.06.2016 09:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://www.suomensotilas.fi/eun-asedirektiivi-kiristymassa-torjuntavoitosta-ei-viela-tietoakaan/
Lainaus:
Itselataavat metsästyskiväärit ja haulikot, joissa on kiinteä maksimissaan kahden patruunan lipas eivät ole kieltolistalla.

Näistä ehkä kaksi prosenttia taitaa täyttää määritelmän että ei pysty kiinnittämään isompaa makasiinia? Jos otetaan laaja tulkinta, lähes kaikkiin pystyy tavalla tai toisella laittamaan jatkomakasiinin.

Jos taas ei oteta laajaa tulkintaa, koko direktiivi on turha. Versus nykyinen muumuuase-laki: rehellinen harrastaja ei saa käyttää taittoperää rehellisissä harrasteissa, mutta rikollista ei kiinnosta, joten taittoperä kiinni vaan. Ei vaadi kuin ruuvimeisselin.

Mielestäni tässä on paljon samaa kuin muumuu-laissa: koskee vain rehellisiä - muut tekevät mitä huvittaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 17.06.2016 10:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Solifer kirjoitti:
Usko Eevertti Luttinen kirjoitti:
Ei koske minua, koska lopetin laintulkinnan..


Ja kerroit sen meille muille koska......



Ihan sentakia että ei s@@tana tämä voi mennä näin. Katsopa huviksesi esimerkiksi noita etelä-euvostoliiton maita. Jokainen niistä tekee asiat parhaaksi katsomallaan tavalla. Herrantäden sentään kun meidän pitäisi olla Suomen LAKIEN mukaan ITSENÄINEN valtio, niin minä en ainakaan ota enää muita herroja tänne etelä-euroopasta. Ja näinollen minä en ole kiinnostunut heidän laatimistaan laista.
_________________
Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 17.06.2016 10:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Arrow
_________________
Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli


Viimeinen muokkaaja, Usko Eevertti Luttinen pvm 26.06.2016 19:57, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13004

LähetäLähetetty: 17.06.2016 10:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Usko Eevertti Luttinen kirjoitti:
Solifer kirjoitti:
Usko Eevertti Luttinen kirjoitti:
Ei koske minua, koska lopetin laintulkinnan..


Ja kerroit sen meille muille koska......



Ihan sentakia että ei s@@tana tämä voi mennä näin. Katsopa huviksesi esimerkiksi noita etelä-euvostoliiton maita. Jokainen niistä tekee asiat parhaaksi katsomallaan tavalla. Herrantäden sentään kun meidän pitäisi olla Suomen LAKIEN mukaan ITSENÄINEN valtio, niin minä en ainakaan ota enää muita herroja tänne etelä-euroopasta. Ja näinollen minä en ole kiinnostunut heidän laatimistaan laista.


Jos on jäänyt epäselväksi niin mahdollinen uusi aselakidirektiivi säädetään Suomen Eduskunnassa Suomen laiksi. Ja sinunkin pitää sitä noudattaa, huvitti tai ei.

Siksihän tästä väännetään jotta Suomeen ei säädettäisi huonoa lakia. Yhteiskunnat eivät kuitenkaan toimi niin että kansalaiset voisivat valita minkä lakien noudattaminen milloinkin sattuu huvittamaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 17.06.2016 11:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Arrow
_________________
Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli


Viimeinen muokkaaja, Usko Eevertti Luttinen pvm 26.06.2016 19:56, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34959

LähetäLähetetty: 17.06.2016 11:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei paksoja lakeja pidä noudattaa,jos laki sortaa ja polkee kansalaisen perusoikeuksia sitä ei pidä noudattaa ja lain laatijat pitää kiireimaän kaupalla vaihtaa.
EU ei ole demokratia,Suomi sen sijaan on joten demokratian pelisääntöjen mukaan lait ja asetukset eivät saa eriarvoistaa ja polkea kansalaista.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 17.06.2016 11:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Arrow
_________________
Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli


Viimeinen muokkaaja, Usko Eevertti Luttinen pvm 26.06.2016 19:56, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 158, 159, 160  Seuraava
Sivu 81 Yht. 160

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com