Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
pirulainen Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Hel 2008 Viestejä: 1077
|
Lähetetty: 04.04.2015 19:05 Viestin aihe: |
|
|
9.3x622 kirjoitti: | Hittolainen tuota Valmettia. Tekee kaikki vermeet itse. Minä meinasin tuommoisen puristimen ostaa. |
se on vissiin heleppoa jos rauta tottelee miestä ja löytyy pelit ja vehkeet
Komeaa jälkeä oli kyllä se TSI / DIY kettle-systeemikin. _________________ Vapaan miehen oikeus on kusta luontoon -Veikko Huovinen-
-Marlinisti-Jouskaripelle- |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 04.04.2015 19:31 Viestin aihe: |
|
|
Kamaa tuolla olis, eipä oo välähtäny koskaa tehdä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16748
|
Lähetetty: 04.04.2015 20:15 Viestin aihe: |
|
|
pirulainen kirjoitti: | 9.3x622 kirjoitti: | Hittolainen tuota Valmettia. Tekee kaikki vermeet itse. Minä meinasin tuommoisen puristimen ostaa. |
se on vissiin heleppoa jos rauta tottelee miestä ja löytyy pelit ja vehkeet
Komeaa jälkeä oli kyllä se TSI / DIY kettle-systeemikin. |
Juuri näin. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1849 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 05.04.2015 18:39 Viestin aihe: |
|
|
Alkuruoaksi nopeasti pannulla käytettyä jäniksen filettä salaatin, paahdettujen pinjansiemenien ja karpalohyytelön kera.
Pääruoaksi aurajuustoista jänispataa, parsaa, karpalohyytelöä ja duchesse-perunat.
http://www.kettunet.com/aurajuustoinen-janispata/
_________________
Viimeinen muokkaaja, fox66 pvm 06.04.2015 12:42, muokattu 1 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Voitt0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Kes 2013 Viestejä: 1202 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 05.04.2015 20:21 Viestin aihe: |
|
|
Potkakiekoista vai mitä ossopussoja lienee, hirvestä kuitenkin eli ei mee enää kinttulihat jauhettavaksi ainakaan noilta osin vaan kiekoiksi ja sopivasti maustettuina pinnat kiinni ja uuniin hautumaan. Lisäksi paahtojuureksia ja puolukkahilloo. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jkpk Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2008 Viestejä: 477
|
Lähetetty: 06.04.2015 16:14 Viestin aihe: |
|
|
Teerestä käristystä ja pottumuusia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 15020
|
Lähetetty: 11.04.2015 21:02 Viestin aihe: |
|
|
Kyyhkynrintaa nopeasti pannulla. Mausteena mustapippuria, suolaa ja timjamia. Lisäkkeeksi vihreitä papuja ja majoneesia. Kyytipojaksi punkkua. Saattoi syödä. Puraisin myös haulia siinä sivussa... Thank God se oli lyijyhauli.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tzh Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Tou 2005 Viestejä: 162 Paikkakunta: uusimaa
|
Lähetetty: 12.04.2015 16:36 Viestin aihe: |
|
|
sous vide hirven ulkofilee (55 C) joku kastikeviritys sille, puikula-bataattimuusi ja paistetuja kasviksia
jahtiperheen sunnuntaisafkaa
(eilen vastaava peuran sisäpaistista)
t |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35360
|
Lähetetty: 12.04.2015 16:39 Viestin aihe: |
|
|
Aivan arkisesti hirvenlihapullia soosilla ja potut lisukkeineen. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1849 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 12.04.2015 22:19 Viestin aihe: |
|
|
Hirviburgeripäivä. Nämä pihvit hakkaa kyllä mennen tullen Hesen ja Mäkkärin parin millin paksuiset kärpäslätkät.
Omat sämpylät, tällä kertaa tekaisin aiolikastikkeen, lisäksi hampurilaiskastiketta, ketsuppia, salaattia,
mummon maustekurkkua, punasipulihilloketta, tomaattia ja juustoa.
Tuolta löytyy ainakin osa ohjeista: http://www.kettunet.com/hirviburger/
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35360
|
Lähetetty: 13.04.2015 07:34 Viestin aihe: |
|
|
Toissa lauantaina mässättiin vastaavilla burgereilla eivätkä tosiaankaan mäkkärin tekeleet pääse samalle hetaarillekkaan.
Paistettin sämpylät ja pihvit vielä puu-uunissa joten siitä extra makua. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mc-manteli Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Lok 2007 Viestejä: 3606 Paikkakunta: Länsirannikko
|
Lähetetty: 13.04.2015 23:45 Viestin aihe: |
|
|
Jäniksen jauhelihaa. Tällä kertaa sotkin salaattiin.
on se vaan niin helsvetin hyvää, harmi vain että sitä ei oo koskaan riittävästi. Enään kolme kiloa jäljellä ja uhkaavasti vähenee.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
metsiäinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Tam 2014 Viestejä: 173
|
Lähetetty: 14.04.2015 10:40 Viestin aihe: |
|
|
Rusakon fileet foliossa hautumassa uunissa. Pysyy hyvin mehevyys. Valmiista "suolalihasta" voip leikata vain siivuja leivän päälle taikka tehdä vielä pikana kastikkeen. Molemmat versiot tuo veden kielelle jo tässä ootellessa! Nam! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
PieniValkoinenMetsästäjä Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Syy 2012 Viestejä: 908
|
Lähetetty: 14.04.2015 23:36 Viestin aihe: |
|
|
Currylla maustettu fasaanikeitto. NAM |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12342
|
Lähetetty: 22.04.2015 00:07 Viestin aihe: |
|
|
Tulipas poikkeuksellisen hyvä eväs tänään.
Heinäsorsaa padassa haudutettuna. Nopea ja raju ruskistus valurautapadassa todella reilussa öljy-voi seoksessa. Pataan kaksi tölkkiä Somersby Apple omenasiideriä ja reilu loraus soijakastiketta sekä myllystä mustapippuria. Pari tuntia rauhallista kiehuttelua kannen alla. Kun alkoi olla mureaa, lintu pois padasta ja sekaan purkki creme fraichea (smetanakin kävisi) ja maizena suurusteen korvikkeena knorrin ruskea-kastikeainesta suurusteeksi veteen sekoitettuna. Sauvasekottimella tasaiseksi ja sitten muutama minuuutti kiehuttelua, ja sitten sorsa paloiksi lautaselle ja soossia päälle.
Tosin kastikkeesta tuli nyt niin laihaa että söin sitä snapsilasista keittona.
Pahuksen hyvää. Taiivaallisen hyvää. Kaikki suola tuli soijakastikkeesta ja imelyys ja happamuus siideristä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|