OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Hyvä paistinpannu hakusessa
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Aris60
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2004
Viestejä: 3295

LähetäLähetetty: 06.04.2014 15:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuo fox66 hyvin hintatietoisena miehenä informoi minua aina kun jokin mielenkiintoinen tuote on tarjouksessa. Tietää kuinka nuuka mä olen.

Paikallisessa Prismassa oli perjantaina nuo "Swiss Diamond" -pannut jonkinlaisessa tarjouksessa. Tuo pieni "Try me" -pannu maksoi 20€ ja on mallia, joka sopii myös induktioliedelle. ja vielä mielenkiintoisempi oli jo alennuksessa ollut, 20€ hintalapulla varustettu ja nyt lisäalennuksella -50% varustettu matalareunainen aamiaspannu, normaalihinnaltansa 104,90€ kymmenellä eurolla.

Molemmista on nyt savut otettu. Pikkupannu toimi munakkaalla loistavasti, levyllä alkupaisto ja sitten hyytymään uuniin. Pannu kestää, jos oikein tulkitsin tekstiä, 260 asteisen uunin. Munakas irtosi hienosti. Samoin kala normaalilla sähköliedellä 3-4 säädöllä paistolämpötila olisi saanut olla hieman korkeampi. Eli vitonen seuraavalla kerralla. Paistopinta kalassa oli nätti ja puhdistus todella helppoa. Kuumaa vettä pannuun ja pyyhkäisy keittiöpaperilla - puhdasta tuli.

Aamiaispannulla paistoin kaksi noin 150g sisäfilepihviä. Pinnan paistoin kiinni ja sitten 125 asteiseen uuniin pannussa 10 minuutiksi. Onnistuivat hyvin. Ainut etu valurautapannuun verrattuna on helppo puhdistus. Haittoja en kyllä nyt keksi muuta kuin varovaisuuden kuinka kuumaksi pannun voi kuumentaa. Toisaalta 250 astetta pihvin paistolla on jo liikaa mun mielestä.

Valurautapannuihin olen kyllästynyt ainoastaan niiden hoidon viemän ajan ja vaivan vuoksi. Toimivat hyvin ruuan laitossa. Teflon pannuja olemme välttäneet niiden arkuuden takia. Toki niitäkin on. Teräspannut (rosterisia) on käytössä saaressa keitettäessä kaasulla ja kun tiskaus tapahtuu merivedessä. Tuolla tarjoushinnalla loistava hankinta. Ja kun teen päivisin ruokaa vain itselleni niin koko riittää juuri ja juuri tuossa pikkupannussa.

Ja katsoin meidän pannut läpi. Pinnoitevaurioita on teflon pannuissa, ulkonäkö on kärsinyt, mutta ei niistä yksikään ole muotoaan muuttanut. Tosin en ole kyllä koskaan liekittänyt mitään muissa kuin valurautapannuissa. Alumiinipannua en ole kaasuliekillä käyttänyt ja en kuumaan pannuun koskaan kaada jääkylmää vettä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1291
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 07.04.2014 11:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aamulla kun tulin työmaalle, niin pöydällä oli jonkinlaisena lahjuksena tullut Gense Le Gourmet valurauta pannu. Valitettavasti vain25cm malli. Razz

En vielä ole kerennyt kokeilemaan.
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 07.04.2014 12:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Fspitz kirjoitti:
Aamulla kun tulin työmaalle, niin pöydällä oli jonkinlaisena lahjuksena tullut Gense Le Gourmet valurauta pannu. Valitettavasti vain25cm malli. Razz

En vielä ole kerennyt kokeilemaan.

Eli onko kohta alkamassa yt-neuvottelut Laughing
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1291
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 07.04.2014 13:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei kun uusista tuotanto ennätyksistä. Kait enkka tuli kun meikäläistä eitarvita työmaalla.
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 07.04.2014 13:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No kumminkin Sinua kohtaan arvostus on kova kun sait valurautaisen.Huonompi ois saanut pinnoitetun Smile
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9468

LähetäLähetetty: 07.04.2014 13:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

astalo kirjoitti:
No kumminkin Sinua kohtaan arvostus on kova kun sait valurautaisen.Huonompi ois saanut pinnoitetun Smile


Niin, tai jotain vi-tun iittalan vaaseja tahi tarjottimia... Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ulke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2008
Viestejä: 1107
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 07.04.2014 14:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Keraaminen hella ja hyvin on valurautapannua kestäneet eli ei naarmun naarmua. Tarttumisesta ny tiedä mutta karhu oli kyykyllä ja nappas jänistä niskasta kysyen tarttuuko kakka sun turkkiin, jänö hädissään sanoi ettei tartu johon karhu et hyvä ja pyyhki sit jänöllä.

Teflon pinnoittetut on tehty näille rasvakammosille, mettämies laittaa rasvaa ja hyvää tulee.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
oijeorgjoeijgge
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Tou 2012
Viestejä: 285
Paikkakunta: Tampere

LähetäLähetetty: 07.04.2014 15:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ulke kirjoitti:
Keraaminen hella ja hyvin on valurautapannua kestäneet eli ei naarmun naarmua. Tarttumisesta ny tiedä mutta karhu oli kyykyllä ja nappas jänistä niskasta kysyen tarttuuko kakka sun turkkiin, jänö hädissään sanoi ettei tartu johon karhu et hyvä ja pyyhki sit jänöllä.

Teflon pinnoittetut on tehty näille rasvakammosille, mettämies laittaa rasvaa ja hyvää tulee.


Tiedä nyt noista valurautapannuista (ei hyviä kokemuksia).
Ammattikeittiössä me käytetään Iittalan rotisser pannuja yms, tarttunu kotiin samat rotisser tuotteet. Aika huolettomia, kestää kulutusta ja nopiasti lämpenee pannut.

http://www.hackman.fi/Tuotteet/Pannut-ja-kattilat/Rotisser Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 07.04.2014 15:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Siskolla on rotisser pannu käytössä(pitopalvelu)Eli hiukan perhekäyttöä enemmän käyttöä ja parin vuoden jälkeen rupee pinnoite irtoomaan pikkupaloina.
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
haylone
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Mar 2012
Viestejä: 1450

LähetäLähetetty: 07.04.2014 18:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jep.

Viimeinen muokkaaja, haylone pvm 24.12.2015 00:19, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 09.04.2014 02:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

De Buyer -hiiliteräspannu on kovassa käytössä ja paluuta "ei-luomupinnoitettuun" ole. Tässä luomu on siis öljyvä ym. eli ei teflonia.

Pointtina tässä on rasvapoltto ja maltillinen pesuaineen, jos lainkaan, käyttö. hippasen köykäsempi ja ottavampi kuin valurautapannu. Erityisesti kaasulla hyvä, kun reagoi ripeämmin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1843
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 22.04.2014 18:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt on hetki tullut käytettyä noita Tefalin keraamisia pannuja. Noissa molemmissa pohja on jo uutuuttaan aavistuksen kupera. Pannulle laitettu öljy tai rasva tahtoo hakeutua reunoille. Lisäksi noissa on liian matala reuna. Tavara nousee hämmentäessä helposti reunan yli ulos pannulta. Muuten pinnoite tuntuisi ainakin toistaiseksi ihan toimivalta.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 29.05.2014 17:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juuri ikivanhalla valurautaisella pannulla paistoin nokkoslettuja ja espanjalaisen munakkaan perunoista,makkaroista ,chilistä.Vilperi olisi tykännyt näistä pitsireunaisista Crying or Very sad
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Aris60
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2004
Viestejä: 3295

LähetäLähetetty: 02.06.2014 19:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt pikkuisen käyttökokemusta kertynyt Swiss Diamond pannuista. Ovat parhaita pinnoitettuja pannuja, joita minulla on ollut. Hinta normaalisti on korkea. Rajoittaa varmasti monen innostusta hankkia.

Mitäs sitten pihvinpaisto verrattuna valurautapannuun. Lopputulos lähes identtinen. Puhdistus valurautaista paljon helpompaa.

Kalan paistossa valurautapannussa joutuu käyttämään rasvaa aika paljon. Vähemmällä rasvalla selviää pinnoitetulla. Pinnoitettu, pieniä kaloja lukuunottamatta, on suosikki. Silakoilla ei mitään eroa lopputuloksessa. Pesu pinnoitetulla helppoa.

Munakas pinnoitetussa on parempi ja helpompi tehdä. Lämpötila ei läheskään yhtä tarkka. Irtoaa hyvin jopa ilman rasvaa.

Liekitetyt pihvit mahdollliset vain valurautaisessa.

Jostakin syystä aamupalan; pekoni, sienet ja sipulirenkaat teen valurautapannussa. Syytä en tiedä. Olisiko pekonin tiristely ja rasvan sulattelu ennen sienien lisäämistä syynä?

Poika kanssa kehui Swiss Diamond pannua myös induktioliedellä käytettäessä. Sopii kuulemma poikamiehelle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Kalmisto
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 20 Maa 2013
Viestejä: 88
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 19.08.2014 21:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kertokaas Kalmistolle joku hyvä paistinpannu, mikä kestää avotulella kokkaamisen ja mitä jaksaa kantaa repussa eräretkillä mukana.
Valurautainen pannu jää painonsa takia pois laskuista. Onko ainoa vaihtoehto alumiininen, vai onko jotain muuta tarjolla?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Seuraava
Sivu 7 Yht. 16

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com