Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 19.03.2014 21:55 Viestin aihe: |
|
|
Peuramakkarakastiketta ja mosoa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Juunas Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Maa 2004 Viestejä: 2397 Paikkakunta: Joensuu
|
Lähetetty: 20.03.2014 00:37 Viestin aihe: |
|
|
Kebuun meni varmaan 1,5kg hirvenjauhelihaa, ruokalusikallinen suolaa ja toinen aromisuolaa, pari ruokalusikallista mustapippurirouhetta ja loraus oliiviöljyä. Ensin kipossa öljy ja mausteet sekasin tahnaksi ja sitten jauhelihat perään. Vaivasin massaa käsin varmaan 10-15min ja sen jälkeen muotoilin massasta sellasen tiiviin tangon ja pyörittelin peri kerrosta folioo ympäri. Paketti 150asteiseen uuniin 2,5 tunniks ja hyvää tuli. _________________ Ei se ota jos ei annakkaan |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
Lähetetty: 24.03.2014 16:31 Viestin aihe: |
|
|
Tuossa kun Kaarle Martellin kanssa puhuttiin master chef australian ja suomen ohjelmista,niin kyllä ero on tosiaan mieletön.Huikeita ruokia Auseissa tehtiin ja eilen Suomen jaksossa Suomalaiset top 4 kisaajat tekivät jauhelihakeittoa ja kurpitsakeittoa siskonmakkaralla :lol:Ei keitoissa vikaa mutta pitäisi kyllä laittaa hiukka enempi haastetta kokeille.Kolme pudotus haasteeseen ei tunnistanut fileoitua kuhaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2882
|
Lähetetty: 25.03.2014 13:40 Viestin aihe: |
|
|
Edellispäivänä kauriin ulkofilepihvi medium miinumiinuksena. En enää ihmittele yhtään miksi porukka istuu siellä kopissa, pukamienkin uhalla |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
poikamehto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Mar 2006 Viestejä: 2219 Paikkakunta: Koillismaa
|
Lähetetty: 30.03.2014 18:04 Viestin aihe: |
|
|
uuniteertä pekonilla vuorattuna sekä pottumuusia |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 30.03.2014 18:17 Viestin aihe: |
|
|
Eilen metsästäjän pataa hirven etuselästä ja puikulaperunoita. Hyvin meni kaupaksi ja tänään meni loput...
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
slowhand Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Lok 2009 Viestejä: 2397
|
Lähetetty: 30.03.2014 22:13 Viestin aihe: |
|
|
Riekonrintamusta lisukkeineen, nam! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tukkikaveri Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Maa 2014 Viestejä: 262
|
Lähetetty: 31.03.2014 18:07 Viestin aihe: |
|
|
Sorsapaistia on syöty koko talvi. _________________ (jyvä) kasa-ampujat |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MJJ Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Tou 2013 Viestejä: 152 Paikkakunta: Sieltä ja syvältä
|
Lähetetty: 31.03.2014 19:37 Viestin aihe: |
|
|
Tukkikaveri kirjoitti: | Sorsapaistia on syöty koko talvi. |
No ton jälkeen porkkanamuhennoskin maistuis jo hyvältä... Onneks oli lyhyt talvi - Ei sillä että pahaa ois, mutta kyllä mulla loppus reseptit viimestään kolmen kuukauden jälkeen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pohjola Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Kes 2009 Viestejä: 26327
|
Lähetetty: 31.03.2014 21:00 Viestin aihe: |
|
|
kuivia lihoja just maisteltiin, melko pikaseen valmistu, hyvää on |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Voitt0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Kes 2013 Viestejä: 1192 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 31.03.2014 21:37 Viestin aihe: |
|
|
Heh-hee kaalilaatikkoo eli oliko riistan ruokaa vai riistaruokaa kun oli lihajauhot kuitenkin hirvestä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
VeeM Kanta-asiakas
Liittynyt: 22 Tam 2013 Viestejä: 175 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 01.04.2014 07:02 Viestin aihe: |
|
|
Hirven lihakeittoa näin kevyeksi aamupalaksi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Puukko-Nisse2 Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Lok 2010 Viestejä: 60
|
Lähetetty: 04.04.2014 22:01 Viestin aihe: |
|
|
Villisikaburgeria Kaarlen ohjetta mukaillen. Kiitos vaan kaikista hyvistä resepteistä! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|