OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

mitä erämiehen grillissä valmistuu ?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 41, 42, 43  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10125
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 14.04.2013 19:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aihetta sivuten, söin eilen melko maukasta naudan briskettiä. Sitä oli kuulemma paistettu 17 tuntia 90 asteessa, jonka jälkeen grillattu/savustettu 4 tuntia. Jo vain oli hyää.
_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 14.04.2013 20:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Weatherby kirjoitti:
Nythän toi E210 on ilmeisesti uudistunut täksi vuodeksi niin että sivupöydät taittuu, tosin hintaakin on aika lailla enemmän.

Giganttihan myy "tarjouksessa" myös E210 Open mallia josta noi kaapit puuttuu.

http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/grillit-ja-kesatuotteet/E210OPEN/weber-kaasugrilli-spirit-e-210-open


Kappas. Ei oo kyllä enää ihan pahan hintainen, jos on "oikea Weber".

Tämänvuotisessa E210 mallissa taitaa olla tosiaan taittuvat sivupöydät ja säätimet tuossa edessä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 30.04.2013 12:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä minä taidan sittenkin tilata tuon vaikka hinta hirvittää,mukaan otan nuo lisävarusteet.

http://www.kaasuvalo.fi/verkkokauppa/index.php/ruoanlaitto-ulkona/kaasugrillit/napoleon-le3-nestekaasugrilli.html
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
timhoe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2011
Viestejä: 885

LähetäLähetetty: 05.05.2013 11:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tässä viimeisiä viedään omasta riistapakastimesta, jäljellä on kaksi teertä ja kaksi heinäsorsaa, ja kovasti kiinnostaisi nuo laittaa grillissä. Ei nyt kaikkia neljää samalla kertaa kuitenkaan, kun yksin ne joutuu syömään. Uunissa kyllä linnut valmistuu vaivatta, mutta kun grillaamisesta niin pirusti tykkään niin mielellään kokeilisin näitäkin siinä. Heittäkäähän palstan gastroseksuaalit joku hyvä grillivinkkireseptimysteerio teerelle ja heinurille.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jyräys
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Lok 2006
Viestejä: 3171
Paikkakunta: SS

LähetäLähetetty: 05.05.2013 12:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oisko joku Beer Can Chicken resepti kokeilemisen arvoinen



http://www.poppamies.fi/reseptit/?p=1342

http://www.foodnetwork.com/recipes/the-surreal-gourmet/beer-can-chicken-recipe/index.html
_________________
Save a tree - eat a beaver
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 05.05.2013 19:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hyvin pitkälti ton foodnetworkin ohjeen mukaan olen tehnyt ja hyvää on ollut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12195

LähetäLähetetty: 05.05.2013 19:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jostain muistan lukeneeni, että ei olisi välttämättä ihan terveydelle hyväksi nuo olutpurkkien lakkapinnoitteista kuumennettaessa irtoavat aineet. Tiedä sitten, itsekin kyllä kovasit kiinnostanut noita testata.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9468

LähetäLähetetty: 05.05.2013 19:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos se huolettaa, niin laittaa oluen vastaavan kokoiseen kuumaa kestävään lasiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 05.05.2013 22:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ollari kirjoitti:
Jostain muistan lukeneeni, että ei olisi välttämättä ihan terveydelle hyväksi nuo olutpurkkien lakkapinnoitteista kuumennettaessa irtoavat aineet. Tiedä sitten, itsekin kyllä kovasit kiinnostanut noita testata.


Toisaalta monien tutkimusten mukaan myös grillaus ja näkkileipä on epätervellistä ja aiheuttaa syöpää.

Ja niinkuin sanottu, käytä vaikka lasia tai jotain teräspurkkia - netistä (tai ison meren takaa) löytyy myös ihan varta vasten tota tarkoitusta varten tehtyjä telineitä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
timhoe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2011
Viestejä: 885

LähetäLähetetty: 06.05.2013 11:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuota tekisi mieli kokeilla. Toisaalta funtsin täkkien marinointia ja valurautaritilällä paistamista ihan sitänään, tekisi vaikka aurajuustolohkoperunat lisukkeeksi. Teerestä tuli ekana mieleen kokeilla vartaita, mutta saapa nähdä. Tarkkana vaan saa olla teerenkin kypsentämisen kanssa ettei mene vähääkään överiksi, mutta kypsä ja murakkahan se saisi olla. Murheet on monet.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 06.05.2013 15:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Gazpacho on andalusialaisen keittiön todellinen helmi. Tämä kylmä keitto sopii hyvin kuuman kesäillan alkuruuaksi grilliherkuille tai hellepäivän kevyeksi pikalounaaksi.

Ohjeet löytyvät täältä:

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/05/gazpacho-keittoa-ja-rapumoussea.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 08.05.2013 14:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tekaisin pitkästä aikaa vartaita. Yllättävän syötäviä tuli.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 08.05.2013 14:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hyvältä näyttävät vartaat Very Happy

Vartaiden ongelma onkin yleensä eri tahdissa kypsentyvissä paloissa. Tarkkaan saa miettiä mitkä osaset kypsenevät samaan aikaan tai sitten joutuu esikypsentämään tai syömään ylikypsää...
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 08.05.2013 14:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lihavartaat kannattaa tehdä useasti ihan lihana ja lisuke vartaat ominaan.
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 09.05.2013 01:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

astalo kirjoitti:
Lihavartaat kannattaa tehdä useasti ihan lihana ja lisuke vartaat ominaan.

v!tut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 41, 42, 43  Seuraava
Sivu 21 Yht. 43

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com