Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Peto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 10125 Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.
|
Lähetetty: 14.04.2013 19:34 Viestin aihe: |
|
|
Aihetta sivuten, söin eilen melko maukasta naudan briskettiä. Sitä oli kuulemma paistettu 17 tuntia 90 asteessa, jonka jälkeen grillattu/savustettu 4 tuntia. Jo vain oli hyää. _________________ Vaikka muu häviää, niin metsästys jää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20239 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 14.04.2013 20:07 Viestin aihe: |
|
|
Kappas. Ei oo kyllä enää ihan pahan hintainen, jos on "oikea Weber".
Tämänvuotisessa E210 mallissa taitaa olla tosiaan taittuvat sivupöydät ja säätimet tuossa edessä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
timhoe Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Elo 2011 Viestejä: 885
|
Lähetetty: 05.05.2013 11:29 Viestin aihe: |
|
|
Tässä viimeisiä viedään omasta riistapakastimesta, jäljellä on kaksi teertä ja kaksi heinäsorsaa, ja kovasti kiinnostaisi nuo laittaa grillissä. Ei nyt kaikkia neljää samalla kertaa kuitenkaan, kun yksin ne joutuu syömään. Uunissa kyllä linnut valmistuu vaivatta, mutta kun grillaamisesta niin pirusti tykkään niin mielellään kokeilisin näitäkin siinä. Heittäkäähän palstan gastroseksuaalit joku hyvä grillivinkkireseptimysteerio teerelle ja heinurille. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jyräys Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 3171 Paikkakunta: SS
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 05.05.2013 19:31 Viestin aihe: |
|
|
Hyvin pitkälti ton foodnetworkin ohjeen mukaan olen tehnyt ja hyvää on ollut. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12195
|
Lähetetty: 05.05.2013 19:47 Viestin aihe: |
|
|
Jostain muistan lukeneeni, että ei olisi välttämättä ihan terveydelle hyväksi nuo olutpurkkien lakkapinnoitteista kuumennettaessa irtoavat aineet. Tiedä sitten, itsekin kyllä kovasit kiinnostanut noita testata. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Wikke Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Elo 2004 Viestejä: 9468
|
Lähetetty: 05.05.2013 19:55 Viestin aihe: |
|
|
Jos se huolettaa, niin laittaa oluen vastaavan kokoiseen kuumaa kestävään lasiin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Weatherby Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Hei 2009 Viestejä: 1587 Paikkakunta: Länsi-uusimaa
|
Lähetetty: 05.05.2013 22:24 Viestin aihe: |
|
|
Ollari kirjoitti: | Jostain muistan lukeneeni, että ei olisi välttämättä ihan terveydelle hyväksi nuo olutpurkkien lakkapinnoitteista kuumennettaessa irtoavat aineet. Tiedä sitten, itsekin kyllä kovasit kiinnostanut noita testata. |
Toisaalta monien tutkimusten mukaan myös grillaus ja näkkileipä on epätervellistä ja aiheuttaa syöpää.
Ja niinkuin sanottu, käytä vaikka lasia tai jotain teräspurkkia - netistä (tai ison meren takaa) löytyy myös ihan varta vasten tota tarkoitusta varten tehtyjä telineitä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
timhoe Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Elo 2011 Viestejä: 885
|
Lähetetty: 06.05.2013 11:39 Viestin aihe: |
|
|
Tuota tekisi mieli kokeilla. Toisaalta funtsin täkkien marinointia ja valurautaritilällä paistamista ihan sitänään, tekisi vaikka aurajuustolohkoperunat lisukkeeksi. Teerestä tuli ekana mieleen kokeilla vartaita, mutta saapa nähdä. Tarkkana vaan saa olla teerenkin kypsentämisen kanssa ettei mene vähääkään överiksi, mutta kypsä ja murakkahan se saisi olla. Murheet on monet. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20239 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 08.05.2013 14:29 Viestin aihe: |
|
|
Tekaisin pitkästä aikaa vartaita. Yllättävän syötäviä tuli.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
Lähetetty: 08.05.2013 14:33 Viestin aihe: |
|
|
Hyvältä näyttävät vartaat
Vartaiden ongelma onkin yleensä eri tahdissa kypsentyvissä paloissa. Tarkkaan saa miettiä mitkä osaset kypsenevät samaan aikaan tai sitten joutuu esikypsentämään tai syömään ylikypsää... _________________ http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 09.05.2013 01:05 Viestin aihe: |
|
|
astalo kirjoitti: | Lihavartaat kannattaa tehdä useasti ihan lihana ja lisuke vartaat ominaan. |
v!tut. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|