OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
umpikortto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2008
Viestejä: 713

LähetäLähetetty: 25.11.2012 21:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Saveniuksen ruislimppua, oikijjaa voita ja vasanmaksaa....maijjolla huuhtelin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 25.11.2012 21:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jäneskäristystä rusakosta,felixin pottumuusia,puolukkahillo,ruisleipä ja kylmää karhun keppanaa pari purkkia.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 25.11.2012 21:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jäneskäristystä rusakosta,felixin pottumuusia,puolukkahillo,ruisleipä ja kylmää karhun keppanaa pari purkkia.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 26.11.2012 03:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kun tuo vanha pappa erittäin usein vain kehuu emännystään noista eväistä ja varmaan ihan aiheestakin, niin mulle herännyt hiljalleen mieleen kysymys siitä "papan" ruuanlaittotaidosta, vai onko nuoruudessa käynyt samoin kuin monille muillekin joita "hameväki" on paaponut hiukasen jopa piloille asti jolloin se "oma" keittotaito jää lähinnä sinne kahveen tekemiseen mammalle kiitokseksi pyhäisin!?? Wink

juhatapio: Oliskohan syytä vaikka toisella silmällä vilkuilla jotain keittokirjaa, että vois tehrä sen muussinkin ihan ite, vaikka se kohtuullisen suuritöinen onkin!?? Evil or Very Mad
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 26.11.2012 04:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuota tuota,että tämäki sanoa piti,joskus nuoruudessa on tullut käytyä ravintolakoulu ja sen jälkeen tuli hankittua elanto majoitus ja ravitsemus alalla melkein 10 vuotta.
Kai tuosta jänespolosesta olis saanu pitkänki resetin mutta ku se on hyvää arkiruokaa a la käristettynäkin,kaikkeen ei tartte sotkea kermaa,marinoida savustaa,kiillotella kastikkeita hirmu voimäärillä jne,pottumuusinkin oisin tietysti voinut naamioida duchess massaksi,no yhtäkaikki solis ollu pottumuusia kuitenki,yksinkertanen on kaunista.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 26.11.2012 04:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuota tuota,että tämäki sanoa piti,joskus nuoruudessa on tullut käytyä ravintolakoulu ja sen jälkeen tuli hankittua elanto majoitus ja ravitsemus alalla melkein 10 vuotta.
Kai tuosta jänespolosesta olis saanu pitkänki resetin mutta ku se on hyvää arkiruokaa a la käristettynäkin,kaikkeen ei tartte sotkea kermaa,marinoida savustaa,kiillotella kastikkeita hirmu voimäärillä jne,pottumuusinkin oisin tietysti voinut naamioida duchess massaksi,no yhtäkaikki solis ollu pottumuusia kuitenki,yksinkertanen on kaunista.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 26.11.2012 05:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kokonaisena paistettua hirven sisäfilettä, tuoreessa korianterissa haudutettuna, sinihomejuuston ja sormisuolan kera.
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9468

LähetäLähetetty: 26.11.2012 11:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
vois tehrä sen muussinkin ihan ite, vaikka se kohtuullisen suuritöinen onkin!?? Evil or Very Mad


Shocked

Ihan pakko kysyä kuinka helvetin hankalasti muusin teet, kun sen valmistamisen työlääksi koet? Confused
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16694

LähetäLähetetty: 26.11.2012 20:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Wikke kirjoitti:
Vilperi kirjoitti:
vois tehrä sen muussinkin ihan ite, vaikka se kohtuullisen suuritöinen onkin!?? Evil or Very Mad


Shocked

Ihan pakko kysyä kuinka helvetin hankalasti muusin teet, kun sen valmistamisen työlääksi koet? Confused


No, minuakin kiinnostaa. Joskus voi oikaista tuon muusin teossa ja tehdä jauheesta ja tämä tapahtuu silloin, kun on oikeasti kiire tai ei kerta kaikkiaan huvita.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 26.11.2012 20:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eihän sen teko sinällään hankalaa ole, mutta kun täältä "korvesta" on se reilut 16 kilsaa lähimpään kauppaan, niin siihen muussin tekoon pitää varautua ennakolta kauppalistan muodossa; sitä maitoa ja kermaa kun ei välttämättä aina löydy jääkaapista, tosin tuo Valion 3 desin kestokuohukerma tuo nykyään helpotusta tilanteeseen kun säilyvyys on toista kuukautta avaamattomana!! Laughing Laughing Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 27.11.2012 10:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

voi käyttää myös maitojauhetta ja voita.

Pottumuusin "vaivalloisin" vaihe on kuitenkin syömisen jälkitila, esim. hirvikäristystä ja muusia ei osaa oikein pientä annosta otta ja vaatii aina ruokaperäset eli potlojot.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
vasuri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 902

LähetäLähetetty: 29.11.2012 14:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eilen viimeksi ja kohta taas:

perunat kiehumaan
pannu kuumaksi
rasvaa
peuran ulkofileenpätkä pannulle
kuoritaan ja lohkotaan sipuleita
käännetään filee ja heitetään sipulilohkot mukaan
kuivattuja suppilovahveroita, musta- ja valkopippuria, suolaa ja vehnäjauhoja
pyöritellään vähän tavaroita pannulla
vettä

odotellaan että potut kypsiä.

Yleensä jää aika veriseksi. Nam.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Derzu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 2457
Paikkakunta: Suomenselän vierillä, Perho

LähetäLähetetty: 01.12.2012 23:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kauriinvasasta laitoin kaulan ja etuselän uuniin kasvisten ynnä höysteiden kera. Hyvää oli uusi tuttavuus, saatanpa ensi vuonnakin tuollaisen kipata.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16731
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 03.12.2012 18:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Elwood kirjoitti:
Kokonaisena paistettua hirven sisäfilettä, tuoreessa korianterissa haudutettuna, sinihomejuuston ja sormisuolan kera.


tartte meitin porukassa kokonaisia paistella, hyvä jos k.rvän mittasen palan saa.(levossa) Rolling Eyes
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Heppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Hei 2009
Viestejä: 182

LähetäLähetetty: 03.12.2012 22:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

hirven lihoja uunissa paistettuna
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 66 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com