OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Oi rattijuoppo kerro mulle...
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
rikugun yumei tosho
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Huh 2012
Viestejä: 238
Paikkakunta: paja

LähetäLähetetty: 08.05.2012 07:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onkos tuo virkamies jo tuomittu oikeudessa ja onko tuomiosta valitettu vai jäikö kerralla lainvoimaiseksi kun kaikki tietävät hänen syyllistyneen rikokseen ?
_________________
Aivan lu lu lu luokatonta luokatonta on vallan luokatooooonta
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jarno.j.t
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2010
Viestejä: 926

LähetäLähetetty: 08.05.2012 10:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitä nyt olen hiljakseen tätäkin topiccia seurannut, niin joku niskalaukaus on joidenkin mielestä se ainoa oikea vaihtoehto miettimättä sen enenpää mahdollista seuraamusta sen rattarin perheelle.

+ 1 , vaikka ei omakohtaisia kokemuksia ole niin , ennen sitä lahtipenkkiä kannattaa miettiä mitä jos jollekulle sattuu omalle kohdalle että oma lapsi/elämän kumppani syystä tai toisesta ajelee tuiterissa sillä seurauksilla että iltapäivälehdet lööpittävät päivästä toiseen , tekijän lapsien elämän pitää jatkua , niiden pitää kaiketi käydä mahdollisesti ruokakaupassa missä ensimmäisenä on lööpit vastassa ja tietävät tasantarkkaan ketä koskee .

Jos alkolukon pakollisuutta pidetään kohtuuttomana , no minulla ollut diesel auto 4v , sinä aika maksanut veroja jo 2400 eur vaan siitä ilosta että omistan dieselin , jos alkolukon kustannukset voisi vähentää auton käyttö yms. muista höpöhöpö maksuista Question , sen mitä minä tiedän niin alkoholistien osaaminen harvoin riittää enää kovin tekniselle tasolle millä lukon saisi ohitettua ja toisekseen jos tulee hetken päähän pisto niin juovuksissa sitä nyt tuskin kovin moni osaa ohitella , mahdollista , mutta kovin vähän autoja missä on uudet varkauden estolaitteet enää varastellaan..vaatii jo ns. ammattimaista osaamista . Selvä naapuri aukaisemaan lukon ? , hmm. kuinka moni meistä menisi siihen pyynnöstä hönkimään ja toisekseen käräjillehän siitä joutuisi..

Kohtuutonta on median käyttäytyminen , tässäkin tapauksessa tekijän lapset ovat täysin syyttömiä mutta siitä huolimatta joutuvat kärsimään , se pitäisi jokaisen rattijuopon muistaa että vaikka teostaan saakin rangaistuksen , pahimmillaan kaiken muun peruuttomattoman lisäksi myös omat läheiset saavat "rangaistuksen"..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 08.05.2012 11:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rattijupumus on varmasti ongelma maassamme ja silloin tällöin konkretisoituu karulla tavalla.

Jotenkin kuitenkin tuntuu, että tässäkin tapauksessa on lähdetty ”rankaisemaan syyttömiä” ja ”paapomaan syyllisiä”, kuten jollain tavalla maassamme tuntuu tapana olevan.

Jos ajatellaan esimerkiksi että tulevaisuudessa kortti lähtee 0.2 promillen ylityksestä, niin mielestäni rangaistus on suhteettoman kova tekoon nähden. Sillä moni 0.2 promillen kuski on liikenteessä pirusti turvallisempi, kuin joku toinen selvinpäin...

Sen sijaan, jos aiheutat humalassa autolla pahankin onnettomuuden, niin joskus rangaistukset tuntuvat varsin kesyiltä.

En tiedä minkälaisia tilastot ovat, mutta voisin kuvitella että pahimmat vauriot sivullisille aiheuttavat ne ”todella kännissä ajavat”. Kuitenkin tuntuu, että yhteiskunta kohdistaa eniten tulevaisuuden toimia siihen osaan ”maistissa ajavia”, joka todellisuudessa ei juurikaan ongelmia muille edes aiheuta.

Ainakin itse pelkään enemmän liikenteessä yhtä 2 promillen humalassa ajavaa, kuin kymmentä 0.2 promillen yhden oluen humalassa ajelevaa. Kuitenkin tulevaisuuden toimet tuntuvat kuitenkin keskittyvän tuohon 0.2-ryhmään.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Aris60
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2004
Viestejä: 3295

LähetäLähetetty: 08.05.2012 12:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aika monelta tuntuu unohtuvan ihan muutama perusasia keskustelussa.

1) On täysin erilainen ongelma kun kyseessä on kerran satunnaisesti erehtyneen kansalaisen ja toistuvasti määräyksistä piittaamattoman alkoholiongelman kanssa painivan autoilijan ollessa kyseessä. Toinen voi ottaa opikseen nykyisistä rangaistuksista, toiselle niillä ei ole mitään merkitystä. Toki seuraukset voivat olla täsmälleen samat liikenteessä.

2) Ei toistuvasti kärähtävällä ole korttia. Täällä on lehtitietojen mukaan yksi isäntä kärynnyt ratista jo kolmesti vuonna 2012. Odottelee oikeudenkäyntiä edelleen. Ja on ilmeisesti ajellut tuon viimeisen kärynkin jälkeen. Näyttö vaan ei ole riittänyt. Omasta autosta on kilvet viety niin nyt käytössä on alaikäisen pojan nimissä oleva auto. Yleensä vakuutukset, verot ja katsastuskin on hoitamatta näiden todella rappiolla olevien kärryissä.

Eli mielestäni keinot ovat täysin erilaiset. Ensikertalaisella alkolukko voi olla herättävä kokemus. Paatuneella sillä ei ole merkitystä, koska tuskin hänellä on korttiakaan, autokin on usein lainassa tai sitten vakuuttamaton ja katsastamaton. Kun tutkitaan kuka on luovuttanut ajoneuvon rattijuopon käyttöön ollaankin sitten näyttökysymyksen edessä.

Kyllä rangaistuksia suunniteltaessa on etsittävä ihan uusia keinoja. Nykyiset eivät tehoa. Ja aika turhaa on vedota toistuviin rattijuppouksiin syyllistyvän oikeuksiin. Ei sääntöjen rikkominen luo lisää mitään oikeuksia kenellekkään. Ei edes rattijuopolle. Paljon tärkeämpää on suojata muiden oikeutta mahdollisimman turvalliseen liikkumiseen liikenteessä. Rangaistuksien on oltava jotenkin suhteessa rikokseen, rangaistus on koettava oikeudenmukaiseksi. Tappo juovuksissa liikenteessä tai puukolla humalassa on rangaistavuudeltaan ihan eri asteikolla. Miksi? Ei siihen löydy mitään loogista perustelua.

Itse en ole koskaan kannattanut nollatoleranssia alkoholin käytön kannalta. Kuitenkaan en lähde ajamaan itse edes yhden kaljan jälkeen. Se ei ole periaatekysymys. Se on tapa ja kunnioitusta muita ihmisiä kohtaan. Kenenkään ei tarvitse arvailla juotujen kaljapullojen määrää. Ja tuskin montakaan lukijaa on juonut niin paljon viinaa työaikana kun itse olen. Ja ihan julkisesti työnantajan maksaessa laskun.

Tuosta valvonnasta täältä juttuja lukeneena en voi kun ihmetellä valvonnan tason määrän vaihtelua eri puolilla maata. Olen puhaltanut liikenteessä jo kolmesti tänä vuonna. Yksi kerta näistä aamun työmatkaliikenteessä. Viime vuonna puhalsin kahdesti. Lähes vuosittain viimevuosina liikenteessä olen puhaltanut. Jopa kuljettaessani venettä ja moottorikelkkaa olen puhallusratsiaan joutunut. Taitaa tuo mun ajotapa olla sellainen, että kaikki samaa tieosuuttakin ajavat joutuvat rangaistukseksi puhaltamaan.

Ja vaikka kuinka puhutaan vastuullisuudesta ja kuinka jokainen rattijuoppo pitää käryyttää niin kyllä kuitenkin se totuus on hieman erilainen. Ihan samoin kuin lyijyhauleilla sorsastavasta naapurista jää ilmoitus tekemättä niin se taitaa yleensä jäädä ilmoitus naapurista myös jos hän kaupassa käy haisten vanhalta viinalta. Täällä joku puolustaa palavasti petojen salametsästystä. Saaden monelta sympatiaa. Ihan sama asia taitaa olla kännissä ajamisen kanssa. Joku on tuohtunut kun poliisi ei reagoi hänen ilmoitukseensa mahdollisesta rattijuoposta, samalla itsellä on tutkanpaljastin ylinopeussakkojen välttämiseksi autossa. Jokainen joutuu elämään sen valitsemansa linjansa kanssa. Yleensä näissäkin asioissa ne tyhjät tynnörit kolisevat eniten. Itselle vaaditaan vapauksia ja ollaan hyvin tarkkoja muiden tekemistä rikkeistä. Pohjanmaalla on aika ilkeä kuvaava termi tälläisistä ihmisistä.

Kuten jo edellä sanoin en ymmärrä rattijuoppojen sääliä ja suojelua. Toivon valvonnan lisäämistä ja lainsäädäntöön keinoja, millä se voidaan tehokkaasti kohdistaa jo aiemmin päihtyneenä ajaviin ja heidän ajoneuvoihinsa liikenteenvalvonnan yhteydessä. Riski rattijuoppouden uusimiseen on aika suuri.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
mikan
Ase-alan edunvalvoja


Liittynyt: 23 Maa 2007
Viestejä: 1750
Paikkakunta: Kymenlaakso

LähetäLähetetty: 08.05.2012 13:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aris60 kirjoitti:
Aika monelta tuntuu unohtuvan ihan muutama perusasia keskustelussa.
1) On täysin erilainen ongelma kun kyseessä on kerran satunnaisesti erehtyneen kansalaisen ja toistuvasti määräyksistä piittaamattoman alkoholiongelman kanssa painivan autoilijan ollessa kyseessä. Toinen voi ottaa opikseen nykyisistä rangaistuksista, toiselle niillä ei ole mitään merkitystä. Toki seuraukset voivat olla täsmälleen samat liikenteessä.

Aivan!

Aris60 kirjoitti:

2) Ei toistuvasti kärähtävällä ole korttia. Täällä on lehtitietojen mukaan yksi isäntä kärynnyt ratista jo kolmesti vuonna 2012. Odottelee oikeudenkäyntiä edelleen.

Juuri tälläiset tapaukset pitäisi saada aisoihin.

Aris60 kirjoitti:

Kyllä rangaistuksia suunniteltaessa on etsittävä ihan uusia keinoja. Nykyiset eivät tehoa. Ja aika turhaa on vedota toistuviin rattijuppouksiin syyllistyvän oikeuksiin. Ei sääntöjen rikkominen luo lisää mitään oikeuksia kenellekkään. Ei edes rattijuopolle. Paljon tärkeämpää on suojata muiden oikeutta mahdollisimman turvalliseen liikkumiseen liikenteessä. Rangaistuksien on oltava jotenkin suhteessa rikokseen, rangaistus on koettava oikeudenmukaiseksi. Tappo juovuksissa liikenteessä tai puukolla humalassa on rangaistavuudeltaan ihan eri asteikolla. Miksi? Ei siihen löydy mitään loogista perustelua.

Pakollinen päihteettömyys-ohjelma?

Hyvä kysymys! Ei mene minunkaan jakeluuni tuo tuomioiden erilaisuus....
Liekö siinä erona tarkoituksellisuus?

Aris60 kirjoitti:

Tuosta valvonnasta täältä juttuja lukeneena en voi kun ihmetellä valvonnan tason määrän vaihtelua eri puolilla maata. Olen puhaltanut liikenteessä jo kolmesti tänä vuonna. Yksi kerta näistä aamun työmatkaliikenteessä. Viime vuonna puhalsin kahdesti. Lähes vuosittain viimevuosina liikenteessä olen puhaltanut. Jopa kuljettaessani venettä ja moottorikelkkaa olen puhallusratsiaan joutunut.

Kaikki omat puhallukseni ovat tapahtuneet kotikaupungissani. Muualla liikkuessa en ole pilliin muistaakseni puhaltanut.

Aris60 kirjoitti:

Ja vaikka kuinka puhutaan vastuullisuudesta ja kuinka jokainen rattijuoppo pitää käryyttää niin kyllä kuitenkin se totuus on hieman erilainen.

Valitettavasti. Usein sitä rattista jopa suojellaan.

Aris60 kirjoitti:

Joku on tuohtunut kun poliisi ei reagoi hänen ilmoitukseensa mahdollisesta rattijuoposta, samalla itsellä on tutkanpaljastin ylinopeussakkojen välttämiseksi autossa.

Jos viittaat minuun, niin paljastinta ei löydy autosta, mutta tutka voi löytyä... Laughing
Jos olisin paljastimen käyttäjä, niin yhtään ylinopeussakkoa en olisi saanut. Wink
Lisäksi siitä saa aikas kovat rapsut (20ps).

Minä en siitä ole tuohtunut, ettei poliisi "reagoi" asiaan, vaan siitä, ettei niitä partioita ole saatavilla em. tapahtuman aikaan. Ymmärrän kyllä lauantai alku-illan tms. mutta perjantai iltapäivällä se on tavallaan outoa.

Aris60 kirjoitti:

Kuten jo edellä sanoin en ymmärrä rattijuoppojen sääliä ja suojelua. Toivon valvonnan lisäämistä ja lainsäädäntöön keinoja, millä se voidaan tehokkaasti kohdistaa jo aiemmin päihtyneenä ajaviin ja heidän ajoneuvoihinsa liikenteenvalvonnan yhteydessä. Riski rattijuoppouden uusimiseen on aika suuri.

Juurikin näin!

jarno.j.t kirjoitti:

Jos alkolukon pakollisuutta pidetään kohtuuttomana , no minulla ollut diesel auto 4v , sinä aika maksanut veroja jo 2400 eur vaan siitä ilosta että omistan dieselin , jos alkolukon kustannukset voisi vähentää auton käyttö yms. muista höpöhöpö maksuista Question , sen mitä minä tiedän niin alkoholistien osaaminen harvoin riittää enää kovin tekniselle tasolle millä lukon saisi ohitettua ja toisekseen jos tulee hetken päähän pisto niin juovuksissa sitä nyt tuskin kovin moni osaa ohitella , mahdollista , mutta kovin vähän autoja missä on uudet varkauden estolaitteet enää varastellaan..vaatii jo ns. ammattimaista osaamista . Selvä naapuri aukaisemaan lukon ? , hmm. kuinka moni meistä menisi siihen pyynnöstä hönkimään ja toisekseen käräjillehän siitä joutuisi..

Alkolukko kaikille on mielestäni kohtuuton, koska se kääntää oikeusvaltion syyttömyys olettaman nurinniskoin. Lisäksi se on kohtuuttoman kallis jokaisen kustannettavaksi.
Valvotun ajooikeuden edellytys se on jo nyt.
http://www.oikeus.fi/32327.htm

Tuon käyttämisen kustannukset tulisivat vielä laitteen hinnan ja asennuksen lisäksi, niin kyllä se on kohtuuttoman kallis investointi jokaiseen autoon.

Mitä diesel-veroon (tai siis käyttövoimaveroon) tulee, niin siitä vastineena olet saanut halvempaa ja verotuettua polttoainetta.
Tähän tolkuttomaan käyttövoimaveroon on vaihtoehto tarjolla E85:n (pirtu) muodossa. Joten tyydyn laittamaan sen pirtun sinne, minne se kuuluukin (eli polttoainetankkiin).

Jos otetaan vaikka tuollainen 90-luvulla valmistettu kulkine, niin sellaisesta tuon alkolukon ohittaminen ei ole rakettitiedettä, vaan varsin simppeli temppu.
Ja kyllä tuollainen ajonestolaitteistollakin varustettu auto lähtee ammattivarkaan matkaan, koska se ajonestokin on ohitettavissa. Tosin normaali nisti tms. varas valitsee auton, jossa sitä ei ole (helpompi keikka).
Tuo tekniikka ei ole niin luotettavaa, kuin luulisi, koska sen yleistyessä, yleistyvät myös sen kiertämisen konstit.

Hyvä esimerkki tästä on vaikka se, ettei E85:n käyttäminen edellytä mitään flexifuel autoa, vaan sopivat palikat paikalleen ja menoksi.

Lahtinen kirjoitti:

Jotenkin kuitenkin tuntuu, että tässäkin tapauksessa on lähdetty ”rankaisemaan syyttömiä” ja ”paapomaan syyllisiä”, kuten jollain tavalla maassamme tuntuu tapana olevan.
Jos ajatellaan esimerkiksi että tulevaisuudessa kortti lähtee 0.2 promillen ylityksestä, niin mielestäni rangaistus on suhteettoman kova tekoon nähden. Sillä moni 0.2 promillen kuski on liikenteessä pirusti turvallisempi, kuin joku toinen selvinpäin...


En näe mitään konkreettistä hyötyä tuosta rattijuopumusrajan laskemisesta 0,2 promilleen, sillä suurin (53%) osa rattijuopoista on oikeasti humalassa (yli 1,2 promillea).
Tuo promillerajan lasku on suunnilleen yhtä älykästä kuin nopeusrajoitusten laskeminen ylinopeuksien vuoksi.

Lahtinen kirjoitti:

Sen sijaan, jos aiheutat humalassa autolla pahankin onnettomuuden, niin joskus rangaistukset tuntuvat varsin kesyiltä.
En tiedä minkälaisia tilastot ovat, mutta voisin kuvitella että pahimmat vauriot sivullisille aiheuttavat ne ”todella kännissä ajavat”. Kuitenkin tuntuu, että yhteiskunta kohdistaa eniten tulevaisuuden toimia siihen osaan ”maistissa ajavia”, joka todellisuudessa ei juurikaan ongelmia muille edes aiheuta.

Noin 80 kuolonkolaria vuosittain on rattijuoppojen saldo.
Muistin varaisesti heitän, että liki kaikki noista ovat oikeasti humalassa.

http://www.thl.fi/fi_FI/web/neuvoa-antavat-fi/rattijuopumus-ja-liikennerikokset

Minun mielestäni pelkkä linnatuomio ei toistuvalle rattijuopolle riitä, vaan siihen pitäisi sisällyttää jonkinlainen pakollinen ohjelma päihteettömyydestä.
_________________
Suomen ilma-aseharrastajat ry (SIHry), Ilma-aseharrastajien edunvalvoja!
http://www.sihry.fi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14844

LähetäLähetetty: 08.05.2012 14:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mikan kirjoitti:
Minun mielestäni pelkkä linnatuomio ei toistuvalle rattijuopolle riitä, vaan siihen pitäisi sisällyttää jonkinlainen pakollinen ohjelma päihteettömyydestä.


Tämä on ainoa tapa rajoittaa taparattiksia. Pakollinen päihteettömyys törkeän rattijuopumuksen jälkeen ja jos ei onnistu, niin kovemmat otteet käyttöön. Kyseessä on henkilö, joka on alkoholia käyttäessään ympäristölleen vaarallinen ja ainoa tapa kontrolloida tätä on poistaa kokonaisuudessaan yhtälöstä päihteiden käyttö. Jos tämä ei onnistu, niin ko. yksilö pitää lukita ulos yhteiskunnasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14844

LähetäLähetetty: 08.05.2012 14:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuli vain sellainen mieleen, että mitenköhän meikäläisen sukulaismies kiertäisi tuota alkolukkoa... Öö, no hän ostaisi jostain parilla satasella (jos on rahaa) sellaisen ritsan, jossa on leimaa jäljellä muutama kuukausi ja ajaisi sillä. Siitä ei sitten ole tietoa, että tietäisikö kukaan tästä autonvaihdosta ja olisiko autosta mitään maksuja maksettu. Periaatteessa siihen autoiluun ei niitä kilpiä tarvita...

Eli alkolukkohöpötys on naurettavaa. Se on aivan sama kuin meikäläinen ehdottaisi jonkin kriisialueen nälänhätään hoidoksi paikallisen lihansyönnin vähentämistä, jotta kasvisruokaa riittäisi useammalle. Ajatukseni olisi siis niin kaukana todellisuudesta kuin olla ja voi. Tämä alkolukkohöpötys on samaa sarjaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 08.05.2012 14:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nimrod: niillä jotka ajavat toistuvasti autoa kännissä ei ole ajo-oikeutta, mutta ne jotka satunnaisesti kärähtävät ratista saavat oivan muistutuksen kun pitävät vuoden alkolukkoa autossaan!! Sehän vaatii uusintapuhalluksen 5 minuutin-tunnin välein ja mikäli moottori sammutetaan välillä, niin aina puhallus ennenkuin matka voi jatkua. Joten ei missään nimessä turha kapine sellaiselle joka tarvitsee työssään autoa elantonsa ansaitakseen.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14844

LähetäLähetetty: 08.05.2012 15:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Ei missään nimessä turha kapine sellaiselle joka tarvitsee työssään autoa elantonsa ansaitakseen.


Tuossa naapurikunnassa ei paljon paina vaikka elinkeino tulee hommattua ratin takana. Kaveri napsautti 50 alueella tutkaan vähän reipasta 80 kmh tunnissa vauhtia ja kortti on edelleen kuivumassa - kaikkiaan 6 kk. Kyseinen kaveri kuitenkin ajaa taksia... Toisessa naapurikunnassa sitten autoilija sai törkeän ratin jälkeen kortin takaisin 3 kk:n kuivattelun jälkeen.

Eli kyllä rattijuoppo on rattijuoppo vaikka hän tarvitsissi ammatissaan autoa. Se, että ajo-oikeus menee ja se sidotaan päihteettömyyteen, on ainoa oikea temppu.

Siis puhutaanhan nyt törkeistä rateista? Lievät ratit voivat olla vähän eri asia ja jos rajaa lasketaan nykyisestä, niin ne ovat takuulla eri asia...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 08.05.2012 15:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kun tuota uutisointia katselee valtamedioissa, niin nykyään vakavista liikennerikkeistä saa kovemman tuomion kuin raiskauksesta, joten olisikohan aika tuomioissakin katsella pykäviidakko uusiksi. Niinkuin kerroit taksari voi saada ylinopeudesta monen kuukauden leipäkatkon ja jotain toista suurinpiirtein taputetaan persuuksille ja kerrotaan että "ethän enää tee tätä toiste". Twisted Evil
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Harjula
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2225
Paikkakunta: NATO Suomi

LähetäLähetetty: 08.05.2012 17:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jarno.j.t kirjoitti:
Kohtuutonta on median käyttäytyminen , tässäkin tapauksessa tekijän lapset ovat täysin syyttömiä mutta siitä huolimatta joutuvat kärsimään , se pitäisi jokaisen rattijuopon muistaa että vaikka teostaan saakin rangaistuksen , pahimmillaan kaiken muun peruuttomattoman lisäksi myös omat läheiset saavat "rangaistuksen"..

Voi himputti, mihin unohtuivat taas ne uhrit ja uhrien omaiset, eihän niitä tarvitse ottaa huomioon?
Syyllinen kärsikööt, itse on tilansa ansainnut, uhrit eikä niiden omaiset ole osaansa päässeet valitsemaan, toisin kuin kus1päät.
Ja jos käy !&%¤# tuuri että oma omainen erehtyy rattiin kännissä, niin sitä virhettä se ei toista kertaa tee.
_________________
Halloo. Sanohan onko siellä petterbughissa kylymä?
Tuhotaan muskovia. NYT!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Chakma
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Maa 2004
Viestejä: 580

LähetäLähetetty: 08.05.2012 18:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Harjula kirjoitti:
Ja jos käy !&%¤# tuuri että oma omainen erehtyy rattiin kännissä, niin sitä virhettä se ei toista kertaa tee.


Niskalaukaus???????????? Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jarno.j.t
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2010
Viestejä: 926

LähetäLähetetty: 08.05.2012 21:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voi himputti, mihin unohtuivat taas ne uhrit ja uhrien omaiset, eihän niitä tarvitse ottaa huomioon?
Shocked

En moiseen viitsisi edes vaivautua vastaamaan , vai olenko väittänyt että uhrin omaisista ei tarvitse välittää , vaan että tekijän lapset yms. ovat myös tietynlaisia uhreja Rolling Eyes .
Jos tunnet kuten minä ihmisiä ketä on lapsensa menettänyt , väkivallan seuraksena ja autohurjastelu seurauksena , niin jatkan mielelläni keskustelua asialinjalla , muuten älä viitsi...ainakaan väittää että minä jotenkin unohtaisin uhrin ja omaisensa...

Ps. minulla itsellä 12v ja 10v tyttäret...ja hyvin vaikea sanoa miten mahdollisesti toipuisin jos toisen niistä menettäisin , sitä ikävää ei kuulemma ikinä unohda kun lapsensa menettää vaan aika ajoin joku tapahtuma tuo kaiken mieleen vielä vuosien jälkeen kuin eilisen päivän , mutta elämän on jatkuttava..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Harjula
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2225
Paikkakunta: NATO Suomi

LähetäLähetetty: 08.05.2012 22:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jaa että "kuulemma"? No sittenhän se on ihan eriasia. NOT!
Mulla on sentään kokemusta asiasta ja vielä siitäkin että kyseinen saasta vuosia myöhemmin kehtasi soittaa ja itkeä kovaa kohtaloaan. Arvaappa vain irtoaako sääliä?
Älä tule nillittämään ennenkuin tiedät omasta kokemuksestasi jotain.
_________________
Halloo. Sanohan onko siellä petterbughissa kylymä?
Tuhotaan muskovia. NYT!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jarno.j.t
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2010
Viestejä: 926

LähetäLähetetty: 09.05.2012 07:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

okei , tuskin sinäkään toivot kenenkään toisen saavan sellaisia kokemuksia , ja turhaa miulle melskaat , mutta osanottoni kuitenkin .
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
Sivu 5 Yht. 8

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com