OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Garmin Astro 220 Nordic gps-koiratutka
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 78, 79, 80  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
näätämies212
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2006
Viestejä: 1143
Paikkakunta: pohjanmaa

LähetäLähetetty: 01.01.2012 00:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hietala kirjoitti:
HIRVIttävä metsästäjä kirjoitti:
HIRVIttävä metsästäjä kirjoitti:
Kertokaapas viisaammat että miten sen pannan saa koodattua toiselle kapulalle kun panta on dc-40 ja toisella kapula on 220 ja toisella 320.
Kapulallahan pitäisi pystyä seuraamaan teoriassa 10 pantaa?


Niin elikkä tarkennetaan vähän, kaverilla 320 ja dc40 panta, mulla220 ja dc40 panta.
Kuinka mahtaa onnistua että pystyisin kattoon kaverin koiraa ja kaveri mun koiraa?
Olisin kiitollinen neuvoista.


Kapulaan laitetaan lisää koira toiminto päälle Dog list -> Add new ja valitaan jatkokysymyksistä oikeat vaihtoehdot. Lisättävän pannan tulee olla alle 0,5 m päässä kapulasta ja tietty päällä. Ohje pätee 220 malliin, luultavasti aika sama 320 mallissa


Kun 220 mallissa panta on saatu lisättyä listalle, niin pitikös vielä kyseisen pannan valikosta valita start tracking, vai tulikos tuo heti seurantaan? No, kokeilemalla tuo selviää..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
debelici
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Elo 2005
Viestejä: 256

LähetäLähetetty: 09.01.2012 14:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Loppiaisena ongelmat pannan kanssa pahenivat: Ensimmäisenä päivänä varoitteli yhteyden katkeamisesta vaikka etäisyyttä ei ollut kuin rapiat puoli kilometriä ja avointa maastoa. Toisena päivänä systeemit käynnistyi normaalisti, mutta kun valitsin "start new hunt" katosi yhteys kokonaan. Koira tällöin parikymmenen metrin päässä. Sen jälkeen ei ole saanut yhteyttä pantaan, vaikka kokeilin varalta ladata pannan akunkin uudestaan. Antennin liittymänkin tarkistin, hapettumista oli vähän minkä poistin. Pitäisikö poistaa vanhat tiedot, ja yrittää lisätä panta uudestaan dog listiin?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jussi.h
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Lok 2005
Viestejä: 329
Paikkakunta: Joutseno

LähetäLähetetty: 09.01.2012 21:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Moron!

Näinköhän noissa uusissa päivityksissä vois olla vikaa? Ite en nimittäin ole laitetta kertaakaan päivittänyt ja on pelannu tähän asti, kuin se kuuluisa junan vessa. Ootteko päivittäny noita kapuloita miten?


Jussi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
dxman
***


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 7483

LähetäLähetetty: 09.01.2012 22:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Toisena päivänä systeemit käynnistyi normaalisti, mutta kun valitsin "start new hunt" katosi yhteys kokonaan. Koira tällöin parikymmenen metrin päässä. Sen jälkeen ei ole saanut yhteyttä pantaan, vaikka kokeilin varalta ladata pannan akunkin uudestaan


Oliko kuitenkin ennen start new hunt napin painamista koiran paikka uudessa kohteessa, vai näyttikö vanhaa paikkaa edellisestä jahdista, vai tarkistitko edes?

Mikäli paikka oli oikein, niin suuremmalla todennäköisyydellä vika kapulan päässä. Itse en koskaan enää laske koiraa irti ennen kuin olen varmistanut yhteyden olevan kunnossa. Nimittäin. Sen ainoan kerran kun pannan päivitin, niin koira lähti autolta, eikä yhteyttä tullut. Onneksi ajatin duppelina ja toisen koiran pannalta tuli tieto. Kun sain koiran kiinni, niin yhteys palasi kun kapula kävi pannasta 30 sentin päässä ja kuului piip. Sen jälkeen toimineet teknisesti moitteetta.

Mikäli olet ruuvaillut kapulan anteenia tai vaihdellut, niin voi tarkistaa avaamalla kapulan onko antenniliittimeltä piirikortille menevä johto irronnut. Tämä vain arvailuna, sillä kokemusperäisesti jos suomalaisella ei jokin vehje toimi, niin ensin tiukataan liitokset ja kunnolla.... 220:n antenniliitin vaan pyörähtää laitteen sisällä ja repii irti piuhan.

Tämä ei tietenkään selitä start new huntin jälkeen tapahtunutta sekoamista. Oman kalikan erikoispiirteenä tämä . Jos laite jostain syystä sammuu kesken kaiken, niin laite uudelleen käynnistettäessä näyttää koiran käyneen kotona. Tiedä sitten miksi, mutta jahtiaamuna aina koekäytän laitteet kotona ja vaikka aloitan uuden jahdin muualla ja kone sammuu muutoin kuin napista painamalla, niin tuo kotona käynnistämien jää jonnekin muistiin , vaikka ei pitäisi ja muljahtaa esiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
debelici
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Elo 2005
Viestejä: 256

LähetäLähetetty: 09.01.2012 23:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Oliko kuitenkin ennen start new hunt napin painamista koiran paikka uudessa kohteessa, vai näyttikö vanhaa paikkaa edellisestä jahdista, vai tarkistitko edes?
Kyllä ehti päivittää uuden, oikean paikan koska näyttöön ilmestyi near ennen datan resetointia.

Lainaus:
Mikäli olet ruuvaillut kapulan anteenia tai vaihdellut, niin voi tarkistaa avaamalla kapulan onko antenniliittimeltä piirikortille menevä johto irronnut.
Heti alkusyksystä vaihdoin takaisin alkuperäisen kumitumpin pudonneen mettäantennin tilalle. Sen jälkeen en ole koskenut niillä otteilla.

Kokeilin lisätä pannan kapulan dog listiin uudestaan ilman vanhan poistamista, mutta kapula ilmoitti sen olevan jo siellä (aivan oikein!). Jos se tunnistaa pannan kun se on vieressä, niin miksi se ei ota siltä paikkatietojakin vastaan?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pixma
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 14 Syy 2010
Viestejä: 51
Paikkakunta: päijät-häme

LähetäLähetetty: 09.01.2012 23:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos poistaa koiranjäljen Start new hunt valinnan kautta ei kapulan oma paikkatieto poistu ja Trac logiin on valittu On valinta.kauplan muisti täyttyy ja toiminta vaikeutuu/loppuu,näin luulen.vihreässä palkissa lukee lähes 100%
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
dxman
***


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 7483

LähetäLähetetty: 10.01.2012 00:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pannan tunnistaminen tapahtuu eri radiotietä kuin varsinaisen paikkatiedon saaminen. Muistaakseni termillä wireless usb. Kantama alle metrin.

Mikäli panta saa paikkatiedon satelliitilta se vilkuttaa kaksois tai kolmoisvilkutusta päivityksestä riippuen. Silloin sen gsm yksikkö on kunnossa ja paikkatiedon pitäisi tulla. Vaikka sen antenni olisi !&%¤#, niin pitäisi sen nyt muutama metri kuulua. Ei kyllä pidemmälle jos antennivika. Sisätiloissa ihmetellessä ei ainakaan itsellä saa yhteyttä sateliitteihin eikä silloin myöskään toisiinsa. Koeistan aina ikkunan vieressä samassa paikassa jolloin näkee ettei gps kelit ole joka päivä samanlaisia.

Muistikorttikin paikallaan olo on hyvä tarkistaa, vaikka ei luulisi sillä olevan mitään merkitystä, mutta joskus huonosti istunut muistikortti aiheutti joitain ongelmia.

Tietysti tuossa hämmentää se, että loosing dog varoituksen pitäisi tulla jos kerran tracking on kunnossa ja kapula ei saisi signaalia.

Lainaus:
Trac logiin on valittu On valinta.kauplan muisti täyttyy ja toiminta vaikeutuu/loppuu,näin luulen.
Tuo ei tullut mieleenkään kun itsellä on ollut aina off. Pannan muistista jälkeä en ole myöskään koskaan siirtänyt kapulaan... Kuulostaisi loogiseltakin kun häiriö tapahtui painettaessa start new hunt.



Jo ei mikään auta niin http://garminastrodog.com/reseting-the-garmin-astro-220/ Viho viimeisenä keinona.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
debelici
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Elo 2005
Viestejä: 256

LähetäLähetetty: 10.01.2012 14:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Täytyypä tsekata vielä tuo kapulan jälkimuistin tilanne, joskus olen niitä tainnut sieltä tyhjätäkin. Luulin että track-data pyyhkiytyy vanhasta päästä sitä mukaa pois, kun tila käy vähiin. Ehkä näin ei sitten olekaan.

Resetoinnissa ei pitäisi mun vähäisen ymmärryksen mukaan hävitä kuin pannan tiedot dog listiltä, ja jotain käyttäjäasetuksia jotka saa kyllä palautettua. Karttakortti tarvinnee silti kaiken varalta ottaa ensin kapulasta pois, niin kuin tuolla Garminin neuvontasivuillakin lukee. Tätäkin täytyy kohta harkita. Tämä Astro on lähtöisin Haaparannalta Jakt och Hundilta, sinnekö tuo pitäisi ehkä lähettää huoltoon jos ei muuta keksi? Takuu on kyllä loppunut jo.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
peknou
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Tam 2005
Viestejä: 342
Paikkakunta: Keskellä ei mittään

LähetäLähetetty: 10.01.2012 17:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koitapa paritusta uudelleen.



Ensimmäisenä poista koira listalta ja tämän jälkeen tallenna se uudelleen. Seuraavasti: ”Koira” –> ”Menu” -> ”Koira lista” -> valitse koira ja ”ent” -> ”poista”.



Tallenna koira uudestaan. Katso ohjeet tähän manuaalin sivulta 12-13.

http://www8.garmin.com/manuals/Astro_OwnersManual.pdf



Jos tämä ei toimi kokeile laittaa tehdasasetukset laitteeseen. Tämä poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja tämän jälkeen koiran tallennus tulee tehdä uudestaan. Saadaksesi tehdasasetukset paina map + ent + power samanaikaisesti kun laite on sammuksissa. Kun laite kysyy haluatko poistaa käyttäjätiedot, vastaa kyllä.



Asenna nyt koira uudestaan.



Jos tämä ei onnistu kokeile päivittää laitteen ohjelmisto webudpater ohjelmalla: http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=999-99999-27



Ohjekirjan sivulla 59 löytyy ohjeet pannan päivittämiseen:

http://www8.garmin.com/manuals/Astro_OwnersManual.pdf



Jos päivitys ei auta on panta ja laite lähetettävä ehkä huoltoon. Garmin.fi -> huolto.

Oisko tästä mitään apua?
Jollakin voi olla parempia neuvoja.

Tämä ohje on Astro 220:selle ,ja DC40 pannalle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Iisi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Jou 2010
Viestejä: 264

LähetäLähetetty: 10.01.2012 17:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meillä meni kantomatka tosi lyhyeksi ja syyksi paljastui antennin liiallisesta kiristämisestä aiheutunut liittimen ylikiertyminen. Ja siitä johtuva johdon katkeaminen liittimen ja piirilevyn välistä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valkkari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Tou 2010
Viestejä: 196
Paikkakunta: seinäjoki

LähetäLähetetty: 10.01.2012 19:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuohon päivitykseen palatakseni että itse en ole sitä toistaiseksi tehnyt kun vehje toiminut moitteetta nyt pian kaksi jahtikautta ja käyttökertoja vähintäin riittävästi. Panta on ollut loskassa ja vedessäkin koiruuden mennessä uimasille supin perässä. Toivotaan että pelaa jatkossakin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Maantiekiitäjä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Syy 2008
Viestejä: 2543
Paikkakunta: Karu-Karjala

LähetäLähetetty: 10.01.2012 19:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pystyykö tuota garminia itse päivittämään suomenkieliseksi vai pitääkö viedä liikkeeseen päivitettäväksi?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
debelici
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Elo 2005
Viestejä: 256

LähetäLähetetty: 10.01.2012 22:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitos peknou ohjeista, täytyy toimia noin kun tulee siihen sopiva hetki. Palaan asiaan kun saan kokeiltua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Erä-Jorma
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Tou 2005
Viestejä: 588
Paikkakunta: Etelä-Savo

LähetäLähetetty: 11.01.2012 18:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jussi.h kirjoitti:
Moron!

Näinköhän noissa uusissa päivityksissä vois olla vikaa? Ite en nimittäin ole laitetta kertaakaan päivittänyt ja on pelannu tähän asti, kuin se kuuluisa junan vessa. Ootteko päivittäny noita kapuloita miten?
Jussi

Itse en ole päivittänyt kapulaa ja yhteys toimii niinkuin pitääkin, viime viikonloppuna istuin grillikodassa ja seurailin koiraa 1,3km päässä ja ei pätkinyt yhteyttä, ja tämä vakio antennilla
_________________
Jos kynsien alta ei löydy verta, likaa ja öljyä; se on amatöörien puuhastelua
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
ukemi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2012
Viestejä: 340

LähetäLähetetty: 15.01.2012 22:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Iisi kirjoitti:
Meillä meni kantomatka tosi lyhyeksi ja syyksi paljastui antennin liiallisesta kiristämisestä aiheutunut liittimen ylikiertyminen. Ja siitä johtuva johdon katkeaminen liittimen ja piirilevyn välistä.


Tämähän se noissa 220:ssä on aika yleinen vika, sitä antennia saa käsitellä hellemmin kuin ku***n nuppia. Liitosongelma pitäisi olla ainakin esitteiden mukaan korjattu uusissa malleissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 78, 79, 80  Seuraava
Sivu 63 Yht. 80

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com