OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Huonoja kokemuksia: riistakamerat.com

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
steemu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 56
Paikkakunta: Rauma

LähetäLähetetty: 02.10.2011 16:19    Viestin aihe: Huonoja kokemuksia: riistakamerat.com Vastaa lainaamalla viestiä

Kyseinen putiikki kauppaa riistakameroita ja muita härpäkkeitä internetin välityksellä.

Osoite on seuraava:
http://www.riistakamerat.com/

Tilasin 4 viikkoa sitten kameran johon kuuluu koko setti aina virtalähteistä muistikorttiin ja selkeään suomenkieliseen ohjeeseen saakka. Toimitusaikakin vain uskomattomat 3-4vrk! Lähdin itse ulkomaille työreissulle ja tilasin paketin siinä toivossa, että isäni kykenee suoriutumaan kameran asennuksesta ruokintapaikalle. 2000kg omenaa ja porkkanaa pellolla, kamera tulossa kuvaamaan joten lähdin luottavaisin mielin maasta.

Ensimmäiseen viikkoon ei tapahtunut mitään, jonka jälkeen liikkeeseen oli otettu yhteyttä asian tiimoilta. Vastaus: "olemme unohtaneet lähettää kameran, koska on niin kova kiire". Inhimillisyys mielessä tämä asia hyväksyttiin. Tämän jälkeen kamera saapui lähes 2 viikkoa tilauksen jälkeen paketissa, ja mitäs sitten kävikään? Kamera ei toiminut kuten ohjeissa kerrottiin, kuvasi kyllä mutta toimi erilailla kuin piti.

Asiasta oltiin yhteydessä myyjään ja hän ohjeisti lähettämään kameran takaisin tarkastusta varten. Paketti lähti takas Ouluun OMAKUSTANTEISENA. Myyjä itse sanoi tehneensä sopimuksen Postin kanssa, mutta ainakaan Suomen Postilla ei kyseiseen liikkeeseen ollut mitään sopimuksia palautuksista.

Taas kului muutama päivä, jonka jälkeen piti ottaa yhteyttä myyjään. Vastaus: "kamera menee maahantuojalle ja saatte heiltä suoraan uuden tuotteen parin päivän sisällä". Tämän jälkeen puhelimeen eikä sähköpostiin ei vastattu moneen päivään, ennen kuin pelissä alkoi olla jo Kuluttajasuojelu ja mahdollinen rikosilmoitus huijarista. Taas luvattiin, että kamera saapuu parissa päivässä..

Samalla tilasin Ameriikan mantereelta parempaa tuotetta halvemmalla ja aloitin empiirisen kokeen: voiko paketti tulla tuhansien kilometrien takaa useaa eri toimitusmuotoa käyttäen nopeammin kotiovelle kuin Suomen sisäisellä välityksellä Postin majapaikkaan josta se pitää itse hakea?

Torstaina sain kameran Ameriikasta lapaan ja ilmoitin Ouluun että pitäkää kameranne ja palauttakaa rahat. Asia jää nähtäväksi pitääkö niitäkin euroja metsästää Poliisin kanssa vai onnistuukohan edes rahan siirto tililtä toiselle. 2000kg ruokaa loppui viikko sitten, ja syöjiä voi päätellä vain jälkien perusteella/näköhavainnoista, ilman ensimmäistäkään kuvaa..

Johtopäätös: EN SUOSITTELE KYSEISTÄ PUTIIKKIA KENELLEKKÄÄN ja kertokaa toki mielipiteeni muillekin, jotka mahdollisesti liikkeen hyödyntämistä suunnittelevat!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Elan
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 8950

LähetäLähetetty: 03.10.2011 06:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Harmittava tapaus, toivottavasti asia selviää ja saat rahasi takaisin. Pari oleellista asiaa liittyen tuohon juttuusi:

-selvitä tuo palautusoikeus ja kaupan purkaminen kuluttajasivuilta, jos tuotetta on käytetty, niin normaali etäkaupan 14 pv palautusoikeus ei päde enää.

- laitteen tyyppi olisi tätä lukeville oleellinen tieto, samoin maahantuoja. Ymmärsin niin, että takuuasia oli maahantuojalla ja heidän piti lähettää uusi laite sinulle, joten loppupeleissä ongelma on maahantuojassa.

Tällaisille tapauksille on oma osastonsa tuolla alempana "Hyvät ja pahat diilit", joka sopisi ehkä paremmin tälle jutulle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
steemu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 56
Paikkakunta: Rauma

LähetäLähetetty: 03.10.2011 10:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Selvähän se, olin niin tuohtunut asiasta että en ehtinyt selailla muita sivuja sen enempää! Cool

Valitettavasti kyseessä ei ole edes maahantuojan huono toiminta, vaan kyse on kokoaan liikkeen kokemattomuudesta/tietämättömyydestä.

Palautusilmoitukseeni vastattiin että he suostuvat palauttamaan ainoastaan 50% hinnasta, koska paketti on avattu. Laki tosin on täysin puolellani asiassa, joten neuvotteluja voidaan käydä vaikka virallisemmallakin tasolla asian tiimoilta.

Ehkä tämä tästä..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
.625
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Hei 2005
Viestejä: 841

LähetäLähetetty: 03.10.2011 12:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

steemu kirjoitti:

Palautusilmoitukseeni vastattiin että he suostuvat palauttamaan ainoastaan 50% hinnasta, koska paketti on avattu..


Voi jeesus mikä kauppa, ja kiitos , että ilmoitit
Pari riistakameraa olin tilailemassa kaupasta, mutta vaihdan putiikkia samantien parempaan jotta hermotkin/rahat säästyy.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
UPPO



Liittynyt: 14 Syy 2011
Viestejä: 5

LähetäLähetetty: 06.10.2011 11:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onneksi maksan nettikaupoille vain postiennakolla. Nimittäin odotan vielä huomisen ja sitten kerron kokemukseni tästä kaupasta ja ne eivät ole hyviä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com